Informació general

Socorrisme

29 socorristes vigilaran les platges cambrilenques aquest estiu

El passat 1 de juny es va iniciar el servei amb 14 socorristes repartits per les zones de major afluència, mentre que a partir d'avui s'amplien els efectius fins a 29

Per Berta Ruiz

Imatge de la platja del Regueral
Imatge de la platja del Regueral | Lluís Rovira i Barenys

El passat 1 de juny es va iniciar el servei de salvament i socorrisme a les platges cambrilenques, a càrrec de l'empresa Altesport. Durant aquestes dues primeres setmanes de servei s'ha comptat amb un total de 14 socorristes que s'han repartit per les platges de major afluència de banyistes, principalment a la platja del Regueral. A partir d'avui, 15 de juny, ja s'incorporen la resta de socorristes a les platges arribant a un total de 29 efectius. La plantilla completa estarà operativa fins el 15 de setembre, al llarg de tot el litoral des de Ponent fins a Llevant. Posteriorment, entre el 16 de setembre i el 30 de setembre es tornarà a reduir a 14.

Durant tot el període de servei, els efectius vigilaran les platges cambrilenques tant des de les cadires de vigilància com recorrent les platges a peu. A banda, també hi haurà els socorristes que estaran instal·lats als mòduls de coordinació.

18 punts de vigilància al llarg del litoral

Com l'any passat, també hi haurà 18 punts de vigilància fixats, amb un horari que va des de les 10 hores del matí fins les 19h de la tarda. Els centres de coordinació d'aquest servei de Salvament i Socorrisme estaran ubicats a les platges de la Llosa, Prat d’En Forés-Regueral, el Cavet i Vilafortuny i també serveixen de punts d’atenció a les persones usuàries i per recollir els cendrers de platja i les polseres identificatives per als infants.

Comenta aquest article