Futbol

Els errors defensius condemnen el Cambrils Unió davant el juvenil de la Rapitenca

Els de Jesús Benito segueixen buscant la victòria després de tres partits de pretemporada

Per Ferran Tuset

Jordi Estivill i Uriel Fort disputant una pilota
Jordi Estivill i Uriel Fort disputant una pilota | Andreu Dalmau

Pretemporada

Cambrils Unió 1 – Juvenil A Rapitenca 3

Gols: 0-1 m. 11; 1-1 m.17 Maireles; 1-2 m. 36; 1-3 m.47

Alineació: Aleix, Uriel, Wedley, Raul, Abdel, Estivill, Cristian, Cruañes, Maireles, Aaron i Luis Felipe (Junior, Pau, Joan, Álvaro, Uri Benito, Marc Benito, Richard, Pedrola i Abdess)

Tercer amistós de pretemporada pel Cambrils Unió que segueix sense tocar la tecla. Jesús Benito ja va poder comptar amb la plantilla gairebé al complert –encara hi ha algun jugador a prova–, però, tot i això, no va ser suficient per guanyar el Juvenil de la Rapitenca.

Tres errors defensius van fer que els ebrencs s'enduguessin una clara victòria en un molt bon partit en el qual van saber aprofitar els errors defensius del Cambrils. Benito haurà de treballar a fons el problema defensiu, ja que el seu equip ha encaixat set gols en tres partits, la majoria d'ells per errors grossers dels jugadors.

S'avançava la Rapitenca en el minut 11, però, tan sols sis minuts després, empatava Dani Maireles, la darrera incorporació de l'equip, amb un tir ras a l'esquerra del porter. Ja al minut 36, tornaven a avançar-se els visitants aprofitant una indecisió de la defensa cambrilenca a l'hora de rebutjar un córner.

Al descans, Benito va fer nou canvis, fent entrar es pesos pesants de l'equip. Tanmateix, als dos minuts de la represa, a conseqüència d'una nova indecisió de l'equip, la Rapitenca marcava el 1-3. A partir d'aquí, intens domini del Cambrils, que va crear fins a quatre ocasions clares, entre elles, un xut al pal. L'equip, però, no va ser capaç de fer variar el marcador. Els visitants no tornarien a xutar a la porteria rival.

L’Apunt

Greu problema d'il·luminació

Greu problema en la il·luminació a l'estadi municipal. Dels vint focus que hi ha a les quatre torres, tan sols se'n van encendre un 30%. A partir de les 20 hores –el partit es va acabar a les 20.40h– ja es notava la falta de llum, però, en ser un amistos, l'àrbitre no va dir res. La situació de la il·luminació al camp municipal ve de molts anys enrere i, amb la lliga a punt d'iniciar-se (22 de setembre), la llum ja no és suficient a partir de certes hores com per permetre que es disputin els partits.