Esports

Futbol

El Cambrils Unió apallissa l'Astorga i aconsegueix la primera victòria de la pretemporada

Els cambrilencs van passar per sobre de l'equip reusenc, d'una categoria inferior, amb doblets de Maireles i Pedrola

Per Redacció

Imatge d'un partit del Cambrils Unió aquesta pretemporada
Imatge d'un partit del Cambrils Unió aquesta pretemporada | Andreu Dalmau

Pretemporada

Astorga CE 2 – Cambrils Unió 7

Gols: Uri Benito, Maireles (2), Pedrola (2), Aaron i Abde

Alineació: Aleix, Raúl, Wedley, Oriol, Uri, Estivill, Joan Carbassé, Marc, Maireles i Cristian (Uriel, Wedeluy, Abdel, Álvaro, Cruañes, Richard, Felipe, Aaron, Pedrola i Abde)

El Cambrils Unió va estrenar el caseller de victòries amb un contundent resultat a favor al camp de l'Astorga CE, d'una categoria inferior. Els de Jesús Benito, que agafen ritme a poc a poc de cara a la temporada que s'inicia al setembre, van fer un gran partit, dominant i jugant a camp contrari gran part del temps, sobretot a la primera part.

Els jugadors de l'Astorga van ser bastant durs, sobretot tenint en compte que es tractava d'un partit de pretemporada, però el Cambrils va aconseguir trobar espais entre línies per fer mal, arribant amb forces jugadors a l'àrea.

A la segona part, es va lesionar Raul per un cop al genoll i l'equip es va veure obligat a canviar a un sistema de 433 per ser una mica més directes i forçar l'u contra u a la banda amb Aaron, Pedrola i Abde corrent a l'espai. La tàctica li va funcionar a Benito a nivell ofensiu, però, en aspectes defensius, el míster encara ha de trobar la solució, doncs encara no ha deixat la porteria a zero en cap partit.

Comenta aquest article