Esports

Bàsquet

El Club Bàsquet Cambrils realitza un stage esportiu a Tortosa abans de l'inici de la nova temporada

A l'estada esportiva hi van participar 85 jugadors i jugadores i 16 monitors i monitores del club

Per Redacció

Foto de família de tots els jugadores i jugadores i els monitors i monitores del CBC que han participat a l'stage
Foto de família de tots els jugadores i jugadores i els monitors i monitores del CBC que han participat a l'stage | Cedida
El passat 20 d'agost, el Club Bàsquet Cambrils va iniciar els entrenaments de la nova temporada 2024-2025 combinant la platja amb el Palau Municipal d'Esports. Com cada any, per aquestes dates, el club va organitzar un stage amb un total de 85 jugadors i jugadores i 16 monitors i monitores per fer la seva posada a punt. Després de passar per l'Hospitalet de l'Infant i Amposta en les dues darreres edicions, enguany, va tocar anar a Tortosa. En unes magnífiques instal·lacions, els equips cambrilencs van treballar de valent per iniciar la temporada en plenes condicions. Va ser un intens cap de setmana que es va iniciar divendres a la tarda amb entrenaments i preparació física, concursos de tir i 3x3 nocturn. Tot plegat combinat amb moments de relax a la piscina.
 
A partir d'aquesta setmana el CBC seguirà amb els seus entrenaments al Palau Municipal d'Esports de Cambrils a l'espera de l'inici de lliga a finals de setembre.
 
Diferents imatges de l'stage esportiu del CBC a Tortosa (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article