Esports

Rem

El Club Rem Cambrils fa valer la seva progressió al campionat d'Espanya de Rem de Mar a Getxo

En aquest esdeveniment, el Club Rem Cambrils va estar representat per Giuliana Tuttolomondo i Xavi Blach en la categoria de doble veterà mixt (C2X VMix)

Per Redacció

El Club Rem Cambrils va estar representat per Giuliana Tuttolomondo i Xavi Blach
El Club Rem Cambrils va estar representat per Giuliana Tuttolomondo i Xavi Blach | Cedida

Getxo (Bilbao) va ser l'escenari del Campionat d'Espanya de Rem de Mar els passats 10 i 11 d'agost, reunint 38 clubs i més de 200 embarcacions en diverses modalitats. En aquest esdeveniment, el Club Rem Cambrils va estar representat per Giuliana Tuttolomondo i Xavi Blach en la categoria de doble veterà mixt (C2X VMix). La final d'aquesta categoria, en la qual competien 16 embarcacions va començar al moll d’Ereaga i va recórrer un total de 3 km fins a la meta situada a la Platja de les Arenes. Davant la previsió de temperatures elevades, la competició es va iniciar a les 7:45 del matí per evitar problemes derivats de la calor.

Tot i un començament accidentat, on un xoc entre diverses embarcacions els va situar en última posició, l'equip del Club Rem Cambrils va demostrar la seva determinació, remuntant fins a la 12a posició i lluitant fins al final per la 11a. A més, van aconseguir superar la seva pròpia marca personal, una fita que confirma la progressió positiva de l'equip.

El Club Rem Cambrils vol expressar el seu agraïment al club amfitrió, Club Raspas del Embarcadero, i a la Federació Espanyola de Rem (FER) per l'acollida i l'excel·lent organització de l'esdeveniment. La competició també va comptar amb la participació destacada de Virginia Díaz (doble absolut mixt amb el set vegades campió del món de rem de mar, Adrián Miramón) i Esther Briz (doble absolut femení), que després del seu èxit als Jocs Olímpics de París, es van coronar campiones d'Espanya en les seves respectives modalitats.

Amb només un any de trajectòria en aquesta modalitat, el Club Rem Cambrils es compromet a continuar treballant amb dedicació per assolir els seus objectius temporada rere temporada, representant amb orgull la localitat de Cambrils.

Els dos representants del Club Rem Cambrils al campionat d'Espanya de rem de mar (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article