Futbol

Domini i porteria a zero del Cambrils Unió al camp del Mas Pellicer

Els cambrilencs encadenen la segona victòria consecutiva en pretemporada amb un nou bon partit d'Arnau Pedrola

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió B al camp del Mas Pellicer
Equip titular del Cambrils Unió B al camp del Mas Pellicer | Ferran Tuset

Pretemporada

Mas Pellicer UDC 0 – Cambrils Unió 3

Gols: 0-1 m. 8 Pedrola; 0-2 m. 27 Wedley; 0-3 m. 37 Uriel

Alineació: Pau Moreno, Oriol Fort, Estivill, Wedley, Alvaro, Richard, Cruañes, Marc Benito, Uri Benito, Uriel i Pedrola (Junior, Aaron, Cristian, Joan, Felipe i Abde)

El Cambrils Unió continua posant-se a punt de cara a l'inici de la temporada. En el darrer partit de pretemporada, els de Jesús Benito van vèncer per 0-3 el Mas Pellicer, de Tercera Catalana, però tal i com deia el míster en acabar el partit, el més important va ser deixar, per primera vegada, la porteria a zero.

Era el cinquè partit amistós, al qual l'equip es va desplaçar amb disset jugadors, dues baixes per lesions i tres per feina, va tirar del Juvenil i del filial per acabar d'apuntalar la plantilla. En el primer temps, que va ser força intens, es marcarien els tres gols que donarien la victòria al conjunta cambrilenc. El primer el va fer Arnau Pedrola amb un tir centrat que el porter no va poder refusar. Al minut 27, després del quart córner pel Cambrils, Wedley rematava de cap i la pilota, després de tocar el pal esquerre, entrava dins la porteria. Deu minuts després, passada de nou de Pedrola al juvenil Uriel que marcava el tercer amb un xut a mitjana alçada.

El domini dels de Jesús Benito es podria haver traduït en un domini encara més clar, ja que l'àrbitre no va xiular un penal per mans clares dins de l'àrea del Mas Pellicer i Pedrola va gaudir de clares ocasions que no va embocar.

A la segona meitat, el joc es va relaxar i els tècnics dels dos equips van introduir diversos canvis que van abaixar la intensitat del joc. Es van crear poques oportunitats, tot i que la superioritat del Cambrils va seguir sent clara davant un Mas Pellicer molt coratjós, però poc treballat.