Esports

Handbol

El sènior del CH Cambrils es posa en marxa amb una plantilla reforçada

L'equip supera les 20 fitxes amb jugadors molt joves com a noves incorporacions juntament amb antics jugadors del club que han retornat

Per Redacció

Imatge d'un entrenament del CH Cambrils
Imatge d'un entrenament del CH Cambrils | Cedida
El passat dilluns 19 d'agost el CH Cambrils es posava en marxa per començar a preparar la temporada 2024-2025 en la que competiran a 1a Catalana. La passada temporada, l'equip va acabar mantenint la categoria amb un final de temporada trepidant on l'equip va mostrar-se molt sòlid tan als últims partits de lliga com a l'eliminatòria per evitar el descens.
 
Aquest any comença amb la bona notícia de la continuïtat de l'entrenador Andrés Martínez, que comença la segona temporada completa al capdavant del grup de jugadors cambrilencs. A més a més, l'equip s'ha reforçat amb nous jugadors que faran que l'equip superi la xifra de 20 jugadors a la plantilla, assegurant-se un fons d'armari molt necessari durant la temporada i que havia estat un dels punts dèbils de l'equip, l'any passat. Destacar que la majoria de noves incorporacions són jugadors molt joves, però amb molt de talent, juntament amb antics jugadors del club que han retornat després d'algun temps fora de les pista.
L'objectiu de l'equip serà continuar amb la dinàmica positiva de joc amb la que es va acabar l'any passat, i avançar amb un projecte jove que segur farà vibrar a tots els aficionats d'handbol a Cambrils.

El CH Cambrils celebrarà el Memorial Vicens Andreu

El proper dissabte 14 de setembre se celebrarà durant tot el dia, al pavelló esportiu cambrilenc, el 23è Memorial Vicens Andreu, que servirà d'homenatge al fundador del club i de presentació dels equips per aquesta temporada.Al matí serà el torn dels equips prebenjamins, benjamins i alevins que faran partits de minihandbol de 9:00 a 11:00. A continuació serà el torn dels equips màsters del club. L'equip femení jugarà contra el Tarragona a les 11:15 i el masculí a les 12:45 també contra el Tarragona.
 
Per la tarda, serà el moment dels equips federats del club. A les 16:30 l'infantil jugarà contra el Tortosa, i a les 18:00 ho farà el cadet (també contra l'equip de les Terres de l'Ebre). A les 19:15 serà la presentació dels equips davant l'afició i es farà la foto de família. Finalment, el sènior masculí farà el seu debut de la temporada a casa, jugant el partit a les 20:00 h contra el H Ribes B.
 
Des del CH Cambrils es fa una crida a tothom que li agradi l'handbol, que es passi pel pavelló per animar als jugadors (també hi haurà barra per servir menjar i  beure).

Comenta aquest article