El Cambrils Unió venç al Camarles, equip de Primera Catalana, i segueix posant-se en forma

Els cambrilencs deixen la porteria a zero per segon partit consecutiu i comencen a trobar bones sensacions

Equip titular del Cambrils Unió en el partit davant el CF Camarles
Equip titular del Cambrils Unió en el partit davant el CF Camarles | Cedida

Pretemporada

Cambrils Unió 1 – CF Camarles 0

Gols: 1-0 m. 53 Marc Benito

Alineació: Aleix Bel, Fort, Wedley, Junior, Álvaro, Estivill, Richard, Uri Benito, Maireles, Marc Benito i Carbassé (Cruañes, Pau Moreno, Abdel, Abde, Pau Prados i Uriel).

Sisè partit amistós de la pretemporada del Cambrils Unió. L'equip de Jesús Benito, tot i que encara no ha pogut disposar de tots els efectius –en aquest partit faltaven quatre jugadors–, va aconseguir un resultat més que notable imposant-se per 1-0 contra el CF Camarles, equip que la passada temporada va ser el guanyador del grup de Segona Catalana on jugava el Cambrils.

Bones i positives sensacions es va poder treure del partit, ja que es va veure un onze ja batant compenetrat, amb moltes ganes i diferents triangulacions de pilota. El Cambrils va fer mèrits i ocasions per acabar amb un marcador més ampli, però els porters del Camarles van ser el més destacat de l'equip. Els cambrilencs, a més, van deixar la porteria a zero per segona vegada consecutiva.

El primer temps va acabar sense gols, però els locals van tenir tres oportunitats claríssimes en botes de Maireles i Marc Benito. Els visitants en van tenir una, ben resolta per la defensa, que no va tirar cap vegada a porta. Més bona i convincent va ser la segona meitat dels de Jesús Benito. Al minut 53, atac pel centre, passada d'esperó de Richard i Marc Benito retalla un defensa i marc amb un tir ras a la dreta. Al minut 80, una gran centrada de Pau Prados podria haver servit per fer el 2-0, però Abde va enviar la pilota a la base del pal esquerre.

El Cambrils va tenir dues oportunitats més mitjançant Cruañes i Álvaro, però no va embocar. El Camarles va xutar per primera i única vegada entre els tres pals al minut 86. El porter Pau va aturar el xut i el partit es va acabar amb la tercera victòria consecutiva de la pretemporada pel Cambrils Unió.