Esports

Natació

El Cambrils Club Natació torna a les piscines aquest dijous amb nous horaris i entrenadors

El club fa una crida a nou membres amb l'objectiu d'ampliar la massa social i tornar a estar entre els millors de la demarcació a nivell competitiu

Per Redacció

Ferran Siré, al centre, és una de les noves incorporacions en l'equip tècnic
Ferran Siré, al centre, és una de les noves incorporacions en l'equip tècnic | Cedida

Aquest dijous, 12 de setembre, el Cambrils Club Natació reprèn els entrenaments a la piscina després de la temporada d'estiu al mar. La represa coincideix amb la reobertura de la piscina després dels treballs de manteniment que fa cada any l'Ajuntament a les instal·lacions.

Enguany, el club torna a l'activitat amb novetats importants, sobretot pel que fa a nivell d'horaris, ja que s'ha pogut avançar mitja hora l'inici dels entrenaments gràcies a la bona disposició dels responsables de l'Ajuntament. L'altra novetat destacada és en el cos tècnic. El primer en incorporar-se ha estat Ferran Siré, que recentment ha posat fi a la seva carrera professional com a nedadir i que, ara, desenvoluparà la funció de segon entrenador responsable de l'Escola de Natació. A final d'aquest mes també s'incorporarà Anton Abuin, tècnic gallec que ha desenvolupat diferents càrrecs tècnics en diferents federacions. Serà el director tècnic i primer entrenador de l'equip.

Com cada any a principi de temporada, el Cambrils Club Natació obre un període de proves per a noves incorporacions destinat a captar nous nedadors, a partir de 6 anys, que vulguin donar un pas endavant tant en formació tècnica dels quatre estils (crol, esquena, braça i papallon), així com iniciar-se en el món de la natació competitiva. També es busca incorporar nous nedadors per a la secció màster –a partir de 20 anys i sense límit d'edat– amb el mateix perfil.

Els horaris d'entrenament són de dilluns a divendres, de 18 a 19 hores, per l'Escola de Natació i de 19 a 21 hores pels nedadors amb nivell més avançat. Pel que fa als Màsters, els entrenaments seran els dilluns, dimecres i divendres, de 19.30 a 20.30 hores.

Amb aquestes novetats el CCN té com a objectius principals l'augment de la massa social del Club així com tornar a estar entre els millors de la demarcació de Tarragona a nivell competitiu.

Comenta aquest article