Esports

Rem

La platja del Regueral acollirà, demà, la 1a Regata Vila de Cambrils Cagarrieres

L'esdeveniment, organitzat per Rem Cambrils, se celebrarà aquest dissabte i consistirà en la disputa d'una prova cronometrada de 1.000 metres i introduirà la modalitat de rem de mar en dobles i skiffs

Per Redacció

Cartell de la 1a Regata Vila de Cambrils Cagarrieres
Cartell de la 1a Regata Vila de Cambrils Cagarrieres | Cedida

Aquest dissabte 14 de setembre de 2024, entre les 9 i les 14 hores, la platja del Regueral de Cambrils serà l’escenari de la 1a Regata Vila de Cambrils Cagarrieres, organitzada per Rem Cambrils. Després de diverses edicions en format de travessa lúdica, enguany l’esdeveniment es reinventa amb una regata més competitiva i plena de novetats.

La competició es dividirà en dues parts: la primera, una prova cronometrada en un recorregut triangular d’uns 1.000 metres; i la segona, una final en què els millor classificats competiran en una regata de dos carrils de 1.000 metres amb dos girs.

Com a novetat, aquesta edició introdueix la modalitat de rem de mar, amb la participació de dobles i skiffs, que correran després de la final de la regata principal. Les activitats començaran a les 9:00 h i es preveu que finalitzin cap a les 14:00 h. Després de les regates i l'entrega de trofeus, els participants i voluntaris gaudiran d'un dinar a la Confraria de Pescadors de Cambrils.

L’organització convida tothom a assistir i gaudir d’una jornada esportiva plena d’emocions a Cambrils.

Comenta aquest article