Esports

Futbol

El Cambrils Unió empata amb el Catllar en el setè i darrer partit de la pretemporada

Els de Jesús Benito es van avançar al minut 5 i van veure com els visitants empataven a la segona part

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió, ahir, que es va enfrontar al Catllar
Equip titular del Cambrils Unió, ahir, que es va enfrontar al Catllar | Ferran Tuset

Pretemporada

Cambrils Unió 1 - El Catllar 1

 

Alineació: Pau Moreno, Fort, Wedley; Roca, Álvaro, Estivill, Cruañes, Uri Benito, Maireles, Marc Benito i Richard (Aleix Bel, Abdel, Carbassé, Pau Prados, Abde, Uriel i Junior).

Gols: 1-0 m. 5 Maireles; 1-1 m. 61


Setè i últim partit amistós de pretemporada, que el Cambrils Unió va jugar ahir a la tarda-nit a l'estadi municipal, contra El Catllar, equip de superior categoria (Primera Catalana). El partit va acabar amb empat a un gol. Dels set partits jugats aquesta pretemporada, el Cambrils Unió n'ha guanyat tres, n'ha empatat dos i n'ha perdut uns altres dos.

Molt aviat es va posar el marcador a favor del Cambrils, ja que en el minut 5 i en ple domini del Catllar, que duraria uns quince minuts, Richard prenia la pilota a un defensor, la passava a Maireles i aquest, colava la pilota de tir ras a l'esquerre. Poc a poc, els locals, es treien la pressió de sobre i van fer diversos contratacs amb perill, mentre que El Catllar, tot i també crear ocasions, tan sols en va disposar d'una de clara per a marcar.

En el segon temps, el míster Benito va fer diferents canvis i els visitants van passar a dominar territorialment. En el minut 61 El Catllar va aconseguir l'empat aprofitant una passada avançada que va superar la defensa cambrilenca. Al Cambrils, per contra, li va costar arribar a porta i pràcticament no va crear ocasions clares per a marcar.

En resum, cal dir que el Cambrils Unió ha anat de menys a més en aquesta pretemporada. Ha muntat un equip sòlid que desplega un interessant i vistós joc, i tot apunta que està preparat per afrontar amb garanties la imminent temporada de lliga. Recordem que el Cambrils Unió encetarà la competició de lliga al camp de l'Aldeana, el diumenge 22 de setembre.

Comenta aquest article