Esports

Rem

Èxit rotund de la primera Regata Vila de Cambrils Cagarrieres amb la participació de 200 persones

L'esdeveniment esportiu va reunir clubs de tot Catalunya i va agrupar en una mateixa jornada la modalitat de Rem de Mar i la de Llagut Català

Per Redacció

Panoràmica de la platja del Regueral durant la celebració de la Regata
Panoràmica de la platja del Regueral durant la celebració de la Regata | Antoni Font

El passat dissabte 14 de setembre, la platja del Regueral de Cambrils va ser l’escenari d’una emocionant jornada esportiva amb la celebració de la 1a Regata Vila de Cambrils Cagarrieres. Organitzada pel Club Rem Cambrils, la competició es va desenvolupar entre les 10 i les 15 hores, reunint més de 200 participants, incloent-hi 179 vogadors i vogadores. L’esdeveniment va ser un èxit rotund, consolidant-se com una de les cites esportives clau de la temporada.

A més del Club Rem Cambrils, hi van participar clubs de d’arreu de Catalunya, com el RCN Tarragona, CN Betulo, Olímpic de Barcelona, Rem Premià, Rem de Sitges, Vogadors de Calafell i Llaguts de Vilanova. Diversos d'aquests clubs van presentar múltiples tripulacions, cosa que va augmentar la competència i el nivell de les proves.

La competició de llaguts es va disputar sobre un recorregut de 1.000 metres amb una ciavoga (gir), que va posar a prova les habilitats dels equips en condicions de màxima exigència. En paral·lel, la competició de Rem de Mar, una de les novetats més destacades d’aquesta edició, es va realitzar sobre un recorregut de 1.500 metres amb dos girs, afegint un element tècnic i estratègic que va fer encara més emocionant la cursa.

En total, hi van participar 12 tripulacions de llagut català, de les quals 5 van ser de Rem Cambrils. En la modalitat de Rem de Mar, es van inscriure 13 tripulacions dobles i 9 individuals (skiffs), a més de 3 tripulacions de competició de Rem Cambrils i una del RCN Tarragona, que no van puntuar al tractar-se d’una regata de lúdic. Tots plegats van demostrant un alt nivell de competitivitat.

A més del Club Rem Cambrils, hi van participar clubs de d’arreu de Catalunya (Fotos: Antoni Font)
 

Classificacions finals

Llaguts

1. Llaguts de Vilanova 2 (5':48")

2. Llaguts de Vilanova 1 (5':54")

3. Vogadors de Calafell (5':56”)

 

Rem de mar dobles

1. Rem Cambrils 4 (8':22")

2. Olímpic de Barcelona (8':38")

3. Rem Cambrils 1 (9':46")

 

Rem de mar individual (skiffs)

1. Olímpic de Barcelona 3 (9':44")

2. Rem Cambrils 3 (10':46")

3. CN Betulo 2 (11':10")

 

Després de les proves, es va celebrar un dinar de germanor a la Confraria de Pescadors de Cambrils, on els participants van gaudir d’una fideuà deliciosa, acompanyada de pica-pica, postres i cafè. La jornada va finalitzar amb un ambient festiu, amb música i la companyia de tots els equips, en el marc incomparable del port de Cambrils.

Comenta aquest article