La gastronomia de la Costa Daurada serà la protagonista avui del programa de TVE "Un país para comérselo"
D'esquerra a dreta: Juan Echanove, Josep Poblet, Imanol Arias, Josep Maria Cruset i Octavi Bono, el dia de la presentació del capítol, el passat mes de març a Tarragona |
La gastronomia de la Costa Daurada -entre les quals, la cambrilenca-, serà la protagonista avui del programa de TVE "Un país para comérselo", de la mà dels actors Imanol Arias i Juan Echanove. L'emissió del programa serà aquesta nit a partir de les 23.30 hores, quan TVE-1 emetrà el capítol sobre la gastronomia tarragonina. Els dos actors presentaran les excel·lències de productes i especialitats culinàries del territori, com el peix blau, la tonyina, la galera, el xató, el vi, el vermut o la coca de recapte.
La Diputació de Tarragona patrocina aquest espai televisiu a través del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, amb la col·laboració de les oficines i patronats municipals de turisme de Tarragona, Reus, Cambrils, el Vendrell, Torredembarra, Valls, el Priorat, i lAjuntament de Riudoms, a més dempresaris i particulars.
Gastronomia, paratges i cultura
Un país para comérselo (www.rtve.es/television/un-pais-para-comerselo) és una producció de TVE i Ganga Producciones. Semet des del setembre de 2010, amb la finalitat dacostar lespectador a la gastronomia, els paratges i la cultura de diferents punts de lEstat. Enregistrat en alta definició, el programa dedica cadascun dels capítols a un indret diferent. En cada episodi, els dos actors interactuen amb les persones duna forma amistosa i franca, anant a casa seva, reunint-se amb ells, visitant els horts, cuinant i coneixent laspecte humà i cultural des de diversos angles.