El restaurant Guetaria presenta la seva nova proposta de tasts de carns de vaca i de bou
Patxi García, propietari del restaurant Guetaria, mostra els diferents tipus de carn del tast |
El Restaurant Guetaria, situat al carrer de les Drassanes número 7, presentava ahir davant de la premsa la seva nova proposta de tasts de carns de vaca i de bou. Aquesta iniciativa, posada en marxa amb l'objectiu de crear una nova cultura dels sabors, s'encetarà el proper dijous 13 d'octubre i es farà cada dimarts i dijous fins el dia 15 de novembre.
El tast el formen tres carns, dues de vaca i una de bou. Sinicia amb la raça pura black Angus una vaca criada a Estats Units amb un sabor delicat i molt sucosa per al paladar. La segona peça és de la raça Fleckvieh que ha tingut un procés de maduració especial tradicional. Aquesta és una carn més tendre i amb molt més gust. Finalment, el tercer tast correspon a la raça parda alpina, una carn de bou amb un sabor refinat. El propietari del restaurant Guetaria Patxi García, és l'encarregat de mostrar les carns abans de servir-les i d'explicar l'origen i les propietats de cadascuna, quan aquestes surten de la cuina. El tast també es complementa amb els pebrots de Gernika, els pebrots escalivats amb all i amb la presència de bons vins de la Rioja i del Montsant. De postres, hi ha un ampli ventall a la carta.