Societat

El restaurant Guetaria presenta la seva nova proposta de tasts de carns de vaca i de bou

Per Redacció

Patxi García, propietari del restaurant Guetaria, mostra els diferents tipus de carn del tast

El Restaurant Guetaria, situat al carrer de les Drassanes número 7, presentava ahir davant de la premsa la seva nova proposta de tasts de carns de vaca i de bou. Aquesta iniciativa, posada en marxa amb l'objectiu de crear una nova cultura dels sabors, s'encetarà el proper dijous 13 d'octubre i es farà cada dimarts i dijous fins el dia 15 de novembre.

El tast el formen tres carns, dues de vaca i una de bou. S’inicia amb la raça pura black Angus –una vaca criada a Estats Units– amb un sabor delicat i molt sucosa per al paladar. La segona peça és de la raça Fleckvieh que ha tingut un procés de maduració especial tradicional. Aquesta és una carn més tendre i amb molt més gust. Finalment, el tercer tast correspon a la raça parda alpina, una carn de bou amb un sabor refinat. El propietari del restaurant Guetaria –Patxi García–, és l'encarregat de mostrar les carns abans de servir-les i d'explicar l'origen i les propietats de cadascuna, quan aquestes surten de la cuina. El tast també es complementa amb els pebrots de Gernika, els pebrots escalivats amb all i amb la presència de bons vins de la Rioja i del Montsant. De postres, hi ha un ampli ventall a la carta.

Comenta aquest article