Societat

La Cambra Arrossera del Montsià i l'Escola d'Hoteleria i Turisme organitzen un concurs online sobre receptes amb arròs

Per Redacció

Imatge dels membres del jurat del concurs

La Cambra Arrossera del Montsià, amb la col·laboració de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, han organitzat un concurs online sobre receptes fetes amb arròs.

El dia 5 de desembre va tenir lloc la resolució dels guanyadors. L'acte va comptar amb la presència de la directora de l'Escola –M. Carme Duch–, el president de la Cambra Arrossera del Montsià –Miquel Fábregas– i el director comercial de la Cambra Arrossera, Carlos Varona. El jurat del concurs, format pels professors de l'escola Xavier Infantes i Jordi Jardí, van decidir concedir els premis en les diferents modalitats: a la recepta més senzilla, el premi va ser per a Irene Masip Morté per arròs de sardina; a la recepta més elaborada, el guardó va ser per a Xavier Piqué per arròs de garota i mousse d'Albariño, mentre que la recepta més original va recaure en Eva Sánchez Molina pel seu plat, postre d'arròs amb xocolata.

Comenta aquest article