Una cinquantena de restaurants cambrilencs participaran en les 8es Jornades de la Galera
Foto de grup dels restauradors participants en les vuitenes Jornades de la galera i de la cuina marinera de Cambrils |
El passat dissabte al matí, es va fer la tradicional fotografia oficial amb els restauradors participants en les vuitenes Jornades de la galera i de la cuina marinera de Cambrils que tindran lloc entre els dies 3 i 26 de febrer. La instantània de grup es va fer al costat de les escultures de "En el pla de les Serenes", a tocar de les Escales Reials, i es va comptar amb alguns dels restauradors que participaran enguany en les jornades amb menús especials relacionats amb aquest crustaci i amb la cuina marinera cambrilenca.
En aquesta edició hi participen més de 50 restaurants cambrilencs que són els següents: Acuamar, Asador Guetaria, Axia d'Hotel Diego's, Bec d'Or, Braseria Al Punt, Bresca, Cal Bessó, Cal Siscu, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Port, Casa Sarrà, Casavella, Classico Duomo, Club Nàutic Cambrils, Dofí Verd, Duomo, El Capi, El Faro, El Pati, El Pescador, El Portal, El Pósito, El Setge, Eva, Fonda El Camí, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel's, La Cua Curta, La Gavina, La Muralla, La Palmera, La Roca d'en Manel, La Taverna del Port, Lekeitio, L'Escandall, Lizarrán, Macarrilla, Mar de Tierras, Mas Gallau, Maset, Miquel, Montserrat, Nautic's, Portus, Rincón de Diego, Rincón de Iruña, Rovira i Tosca d'Hotel Tryp.
Com cada any, entre el 3 i el 26 de febrer, el programa d'enguany comptarà amb tastos d'olis i de vins, fregida de galeres i calçots a la Cooperativa Agrícola o la galerada popular al port, entre d'altres activitats.