L'Escola d'Hoteleria celebra les XVI Jornades Gastronòmiques i Turístiques amb la participació d'una trentena de professionals de tots els sectors
Ahir al matí, els alumnes van assistir a una classe teòrica i pràctica sobre les varietats del cafè |
L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils ha celebrat, aquesta setmana, les XVI Jornades Gastronòmiques i Turístiques. Des del passat dilluns i fins avui al migdia, diferents professionals de tots els sectors han ofert xerrades, tallers, taules rodones i demostracions sobre cuina, restauració, pastisseria, cocteleria, agències de viatges o animació turística. En total, més d'una trentena de professionals han passat per les instal·lacions del centre per ensenyar als alumnes.
El cap d'estudis de l'Escola, Jordi Jardí, ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que des del centre fan una valoració molt positiva de les jornades. Segons ha afirmat el cap d'estudis, enguany les jornades han tingut molta part tècnica que després s'ha aplicat a la pràctica. "S'han aportat diferents tècniques de cuina però també de viatges o establiments". Durant aquests dies, els alumnes han pogut conèixer diferents maneres de fer un arròs bullit, conèixer els diferents tipus de cafè i servir-lo amb diferents tipus de llet o aprendre a ser un animador entretingut que tingui la capacitat de captar l'atenció del client de l'hotel i fer que aquest participi activament en l'animació.
Tal com ha explicat Jardí, enguany també han passat exalumnes de l'escola per les jornades i els alumnes actuals del centre ho han valorat positivament. De fet, un dels grans atractius de les jornades és que els alumnes tenen un tracte personal amb el restaurador o conferenciant i poden preguntar directament els dubtes que tenen o profunditzar en la part pràctica.
Els alumnes en una conferència a càrrec de PortAventura |