Festa de l'Ormeig. Pesca tradicional de Cambrils

A partir de les 18 h, davant de la platja del Regueral, demostració de navegació tradicional.

A les 18.30 h, a l’inici del moll de Llevant del Port de Cambrils, obertura de la zona de les carpes amb punt de venda de samarretes de la Festa de l’Ormeig i de l’Arjau.

A partir de les 19 h, a la Platja del Regueral, inici de la divuitena edició de la FESTA DE L’ORMEIG. PESCA TRADICIONAL DE Cambrils, amb la recreació d’oficis antics: fabricants de sàrcies, mestres d’aixa, remendadores, mestres velers, puntaires, navegació tradicional...

A les 19.30 h, a la platja del Regueral, tirada del rall a càrrec de Joan Rom Migranya i del rossegall amb la col·laboració del Ball Parlat de Vileros i Mariners de Cambrils.

 A les 20 h, a la platja del Regueral, tirada de l’artet  dirigit per professionals de la Confraria de Pescadors de Cambrils amb la col·laboració dels clubs Vent d’Estrop i Rem Cambrils, a més de totes les persones que vulguin acostar-se a la platja a tirar de les malletes. Estesa de l’art a la sorra i tot seguit subhasta de peix a l’antiga, a càrrec de Francesc Benaiges Quebra amb la col·laboració del Ball Parlat de Vileros i Mariners de Cambrils.

El programa pot modificar-se segons les condicions meteorològiques.

 

A les 19:00 h / Festa Major de Sant Pere

Lloc
Platja del Regueral