Articles - cuina
-
Cultura
«Cuinant les nostres emocions a foc lent», un llibre per conèixer-se millor i gaudir de la gastronomia
-
Cultura
El llibre solidari «Cuinant les nostres emocions a foc lent», que combina la cuina i la psicologia, es presentarà aquest divendres
-
Societat
Sergi Palacín, del restaurant HIU, competirà a la gran final del «Cocinero del año»
-
Informació general
L'Escola d'Hoteleria acull tres petits «cuiners per un dia»
-
Societat
Dos alumnes de l'Escola d'Hoteleria de Cambrils passen a la final dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
-
Societat
Dos restaurants cambrilencs obren les seves cuines en el marc del Mes de la Carxofa
-
Informació general
«Què i com menjar durant el càncer», receptes de cuina per a pacients oncològics
-
Societat
Vuit semifinalistes competiran, aquest proper divendres, a la final del concurs de cuina «De la Mar als Fogons»
-
Societat
Xerrada i tast sobre cuina per a pacients oncològics, el proper 27 de febrer
-
Societat
Josep Queralt, cuiner del restaurant Can Bosch, guardonat com el millor xef de Tarragona i les Terres de l'Ebre
-
Camp
«La Cuina dels Genis», nova proposta de turisme gastronòmic a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre
-
Societat
Arriba la 10a edició de la mostra «Cambrils, entrada al País del Vi» amb showcookings en directe com a gran novetat
-
Informació general
Cambrils, seu del tercer Congrés Català de la Cuina