Articles - gastronomia
-
Societat
El concurs de cuina contra el malbaratament «Enrenou d'Aliments» arriba a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
-
Societat
El tradicional esmorzar popular a la Cooperativa se celebra amb normalitat i amb objectius solidaris (Conté galeria)
-
Societat
La canana, el seitó i la gamba blanca protagonitzen les primeres jornades Cambrils amb Gust de Mar
-
Societat
Un concurs escolar de receptes dona el tret de sortida a les noves jornades «Cambrils amb gust de mar»
-
Societat
Fira del Vi de rècord (Conté galeria fotogràfica)
-
Societat
Arrenca la 14 edició de «Cambrils, entrada al País del Vi»
-
Informació general
La cuina cambrilenca es promociona a l'esdeveniment gastronòmic més important del món
-
Cultura
«Cuinant les nostres emocions a foc lent», un llibre per conèixer-se millor i gaudir de la gastronomia
-
Societat
El xef cambrilenc Joan Llaberia guanya el premi a la millor tapa de la província de Tarragona i serà el representant al Campionat d'Espanya
-
Societat
Els fideus rossos amb galeres de Cambrils protagonitzen el programa «La recepta perduda»
-
Informació general
La 14a edició de «Cambrils, entrada al País del Vi» serà més gran que mai
-
Informació general
Cambrils promociona la seva gastronomia a Munich de la mà del xef Sergi Palacín i la Cooperativa Agrícola
-
Societat
La ruta gastronòmica TasTum torna avui amb 13 restaurants
-
Societat
El restaurant L'Original, un dels set semifinalistes tarragonins per participar al «Campeonato nacional de tapas y pinchos»
-
Societat
Pau Gasol gaudeix de la gastronomia cambrilenca al restaurant Can Bosch
-
Societat
Els restaurants Cambium, Les Barques i la guingueta L'Indret Beach, reconeguts amb un Solete Repsol
-
Informació general
Cambrils es promociona a la fira Taste of Dublin
-
Informació general
Xavier Martí, restaurador: «Fem coses perquè la gent vingui a Cambrils i es quedi amb el nom del romesco, la nostra identitat»
-
Societat
Joan Bosch i Sergi Palacín reben una menció especial de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona
-
Informació general
Sol, marinada i romesco durant tot el cap de setmana al Parc del Pescador
-
Informació general
L'Escola d'Hostaleria i Turisme adopta dos petits «cuiners per un dia»
-
Informació general
Cambrils acull l'acte d'adhesió dels xefs Aitor López i Joan Capilla al Consell d'Experts de l'AEHT
-
Societat
El restaurant Hiu de Cambrils entra a formar part de la selecció de la Guia Michelin
-
Societat
L'actriu Sílvia Abril grava un capítol del programa de La 2, «La recepta perduda», a Cambrils
-
Societat
Romesco Food and Drinks, cap de cartell de les XI Jornades del Romesco
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Dotze bars i restaurants participaran en la 8a Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant
-
Informació general
Cambrils s'adhereix a la campanya Regió Mundial de la Gastronomia Catalunya 2025
-
Informació general
«Converses d'esmorzar», la iniciativa de l'Ajuntament per escoltar els restauradors cambrilencs
-
Societat, Camp
Salou presenta una completa agenda anual d'experiències gastronòmiques
-
Societat
Gastronomia i dansa s'uneixen a «Obra Gastronòmica», una jornada per impulsar el producte de proximitat
-
Societat
Una degustació popular d'arròs amb carxofa al Port tanca les jornades de l'Encarxofa't (Conté galeria)
-
Societat
Sergi Palacín, del restaurant HIU, competirà a la gran final del «Cocinero del año»
-
Societat
David Ortega i Biel Jaramillo, guanyadors del concurs de cuina «La mar i l'horta als fogons»
-
Societat
Una vintena de persones gaudeixen de la gastronomia del Miramar gràcies a l'activitat Cuines Obertes
-
Societat
TasTum Cambrils ha servit una mitjana de setanta platillos per jornada
-
Societat
Els restaurants cambrilencs mantenen les seves distincions de la Guia Repsol
-
Cultura
Gessamí Caramés, del programa ‘Cuines’ de TV3, presenta el seu darrer llibre a la llibreria Torrevisca
-
Informació general
El Patronat de Turisme de Cambrils participa en un fòrum de treball de Saborea Espanya
-
Societat
La ruta de 'platillos' TasTum Cambrils comença demà dijous
-
Societat
Arriba la 19a edició de les Jornades de la Galera, proposta culinària estrella per obrir el calendari gastronòmic 2024
-
Informació general
Els xefs Sergi Palacín i Sergi Colom representen la cuina cambrilenca a Madrid Fusión
-
Societat
El cambrilenc Gabriel Bartra presenta el nou projecte de la Bullipèdia a Madrid Fusión
-
Informació general
Gastrotour, Cambrils amb Gust de Mar i Romesco Food&Drinks seran les novetats del calendari gastronòmic 2024
-
Informació general
Compte enrere per conèixer el nou calendari gastronòmic
-
Societat
Sergi Palacín, finalista del concurs Cocinero del año 2024
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Tot a punt per les IV Jornades de l'Arròs de l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
En pastisseria i fregits: els beneficis d'utilitzar l'oli d'oliva verge extra a la cuina
-
Informació general
Alfredo Clúa: «Hem d'estar atents al que demana l'empresari, estem aquí per posar les coses fàcils»
-
Informació general
Les Jornades amb Oli Nou d'Oliva Verge Extra arriben carregades d'activitats i gastronomia
-
Informació general
Cambrils mostra la seva gastronomia a les agències de viatge a Madrid
-
Informació general
Cambrils es queda sense les Jornades de la Tonyina...i d'altres
-
Informació general
El Festival del Vi i la Gastronomia atrau prop de 45.000 persones al Parc del Pescador
-
Informació general
Tret de sortida a la 13a edició de «Cambrils, entrada al País del Vi»
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
L'Hospitalet de l'Infant acollirà, del 12 al 15 d'octubre, el III Vermut Live Music
-
Informació general
L'aposta per la digitalització i la qualitat marca la 13a edició de «Cambrils, entrada al País del Vi»
-
Informació general
Cambrils renova càrrec a l’executiva de l’Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques
-
Societat
El xef Sergi Palacín del Restaurant Hiu rep un reconeixement de l'Ajuntament
-
Informació general
El xef Sergi Palacín del Restaurant Hiu guanya l’accèssit a la millor tapa sostenible
-
Cultura
Patrimoni històric i gastronòmic es conjuguen en el nou museu de l'oli del Parc Samà
-
Informació general
El restaurant cambrilenc La Selva Street Food, reconegut amb un «solete» de la Guia Repsol
-
Informació general
Cambrils es promociona a la Fira Taste of Dublin i al prestigiós Institut Paul Bocuse de Lyon
-
Informació general
Catalunya serà Regió Mundial de la Gastronomia el 2025
-
Societat
Es lliuren els Premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, amb un clar protagonisme cambrilenc
-
Informació general
L'Escola d'Hoteleria acull tres petits «cuiners per un dia»
-
Informació general
Arrenca el Mes del Romesco, la tercera cita gastronòmica cambrilenca d'enguany
-
Societat
El Nomad Festival, novetat d'enguany a la 64a Fira Multisectorial
-
Societat
Dos alumnes de l'Escola d'Hoteleria de Cambrils passen a la final dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
-
Societat
El Port acull una animada degustació popular d'arròs melós amb carxofes (Conté galeria fotogràfica)
-
Societat
Recuperen una varietat de vi del territori per als restaurants El Pòsit
-
Societat
Germans Miquel's, 25 anys de cuina tradicional marinera al cor del Port de Cambrils
-
Societat
Dos restaurants cambrilencs obren les seves cuines en el marc del Mes de la Carxofa
-
Societat
L'Escola d'Hoteleria i Turisme acollirà, el proper 24 de març, el 7è Concurs culinari d'arròs Montsià
-
Societat
Arriba el Mes de la Carxofa amb 32 restaurants participants, la recuperació d'un tast popular i l'activitat «Cuines Obertes»
-
Camp
Una vintena de bars i restaurants de Mont-roig i Miami Platja es disputen el guardó a les millors patates braves
-
Societat
La fregida de galeres i calçots al parc del Pescador tanca el Mes de la Galera (Conté galeria fotogràfica)
-
Societat
Joan Bosch, restaurador: «Aconseguir l'estrella Michelin és un reconeixement que t'avala davant la societat i que explica que estàs fent bé la teva feina» (CONTÉ VÍDEO)
-
Societat
Casa Macarrilla 1966 i Joan Llaberia, reconeguts als premis Radio Turismo 2023
-
Societat
Vuit semifinalistes competiran, aquest proper divendres, a la final del concurs de cuina «De la Mar als Fogons»
-
Camp
La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot se celebraran a Mont-roig del Camp i Miami Platja del 10 al 26 de febrer
-
Informació general
El Mes de la Galera enceta el calendari gastronòmic
-
Informació general
La gastronomia cambrilenca mostra el seu potencial a Madrid Fusión
-
Informació general
Saborea España presenta el pla de treball pel 2023 durant l’assemblea general celebrada a FITUR
-
Camp
Riudoms organitzarà les II Jornades del fricandó, els propers 20 i 21 de gener
-
Societat
Els restaurants Can Bosch i Rincón de Diego revaliden la seva estrella Michelin per a l'any 2023
-
Societat
L'esmorzar popular de la Festa de l'Oli Nou omple de gent les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola (Conté galeria fotogràfica)
-
Societat
La Torre del Llimó acull un taller sobre l'oli d'oliva amb degustació inclosa
-
Camp
La 20a edició de la Ganxet Pintxo de Reus serà del 3 al 13 de novembre
-
Societat
El Festival del Vi i la Gastronomia de Cambrils va atraure més de 45.000 persones
-
Societat
El Concurs de Mestres Romescaires se celebrarà, demà, al Serrallo
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Les III Jornades de l'arròs de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'allargaran fins el 30 d'octubre
-
Societat
La 12a edició del Festival del Vi i la Gastronomia viurà, avui, la seva darrera jornada
-
Informació general
S'ajorna la 10a edició de la ruta La Mar de Tapes per no assolir el mínim d'establiments que demanava el patrocinador
-
Informació general
Turisme de Cambrils promociona la gastronomia cambrilenca a la fira San Sebastián Gastronomika
-
Camp
Sisena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'arròs de tardor, del 7 al 23 d'octubre, a Mont-roig i Miami Platja
-
Societat
L'enòloga cambrilenca Anna Rovira inaugurarà, aquest proper divendres, la 12a edició del Festival del Vi i la Gastronomia
-
Societat
La Fira de la Cervesa Artesana, un dels punts neuràlgics de la Fira d'enguany amb un ampli espai d'oci i gastronomia (Conté galeria fotogràfica)
-
Informació general
La 10a edició de La Mar de Tapes, prevista per aquest juny, canvia de dates i se celebrarà la segona quinzena d'octubre
-
Camp
Una vintena d'establiments participen en la nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
La XVI Tonyinada a l'Hospitalet de l'Infant se celebrarà aquest proper dissabte
-
Societat
Josefa Díaz s'endú el Concurs de Mestres Romescaires 2022
-
Societat
La Confraria de Pescadors acollirà, demà, el Concurs de Mestres Romescaires a més d'una degustació de musclos i de vermuts
-
Informació general
Cambrils es reivindica com a capital gastronòmica de la Costa Daurada en la presentació de les jornades del Romesco
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Setze bars i restaurants participaran en la 6a Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
L'Ajuntament reconeix la trajectòria del xef cambrilenc Joan Llaberia del restaurant L'Original
-
Societat
Albert Franquet de l'Escola d'Hoteleria i Turisme arriba a les semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
-
Societat
Els restaurants Can Bosch, el Rincón de Diego i Miramar revaliden els seus «Sols» de la Guia Repsol
-
Informació general
El Patronat de Turisme s'adhereix al Clúster gastronòmic Foodservice
-
Camp
El vot popular escollirà l'establiment guanyador del primer Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja
-
Societat
Salou dona a conèixer la seva nova Agenda Gastronòmica per aquest 2022
-
Societat
Arriben les 17es Jornades de la Galera, «la joia de la corona» que enceta el calendari gastronòmic
-
Informació general
Es presenta el calendari gastronòmic 2022 amb el Concurs Provincial de Tapes com a gran novetat
-
Societat
El CERAP convoca les I Jornades del fricandó de Riudoms
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Una dotzena de bars i restaurants participaran en la V Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant
-
Informació general
Cambrils promociona la seva gastronomia a la fira professional San Sebastián Gastronomika
-
Societat
Torna la Ganxet Pintxo de Tardor de Reus amb 31 propostes gastronòmiques del 4 al 14 de novembre
-
Societat
Es presenten les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossos, un plat típic de la gastronomia cambrilenca
-
Societat
Tornen les Jornades de l'Oli Nou, del 29 d'octubre al 7 de novembre
-
Informació general
26 cellers i 13 bars-restaurants conformaran l'oferta de la 11a Mostra de Vi i Gastronomia que se celebrarà del 8 al 12 d'octubre
-
Informació general
Cambrils presenta la seva oferta gastronòmica en un webinar a agències de viatges de tot l'Estat
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Dotze restaurants de l'Hospitalet de l'Infant se sumen a la 2a Jornada gastronòmica de l'Arròs fins el 30 de setembre
-
Societat
Els restaurants La Selva Street Food, L'Original Experiències Gastronòmiques i La Taqueria, premiats pel públic a la Ruta Mar de Tapes
-
Societat
Arriba la novena edició de la Mar de Tapes de Cambrils amb 27 establiments participants
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Les XXI Jornades de la tonyina de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'inauguraran els dies 29 i 30 de maig amb una ruta de tapes
-
Societat
Sergi Sabaté guanya el concurs gastronòmic del Pla de Transició al Treball
-
Informació general
L'alumnat del Pla de Transició al Treball de Cambrils organitza el 6è concurs gastronòmic PFI
-
Societat
Avui es dóna el tret de sortida a les Jornades del Romesco amb 28 restaurants cambrilencs participants
-
Societat
El xef cambrilenc Diego Campos participa al llibre solidari «Estrellas contra el deperdicio»
-
Cultura
Gessamí Caramés signa exemplars del seu llibre «Los postres de Gessa» a la llibreria Torrevisca
-
Societat
Josep Queralt, cuiner del restaurant Can Bosch, guardonat com el millor xef de Tarragona i les Terres de l'Ebre
-
Societat
El restaurant Can Bosch manté els seus dos «Sols Repsol», mentre que Rincón de Diego i Miramar conserven el que tenien
-
Informació general
Les jornades de promoció gastronòmica cambrilenca d'aquest 2021 dependran de l'evolució de la pandèmia
-
Informació general
Neixen els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el «màster-xef» de les escoles d'hostaleria de Catalunya
-
Societat
El restaurant Can Bosch manté l'estrella Michelin per 36è any consecutiu i Rincón de Diego per 16è any
-
Societat
Gabriel Bartra, director de continguts de elBullifoundation: «La propera revolució en la restauració gastronòmica ve de la mà del coneixement»
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Es posa en marxa la segona edició de «Pintxo Pote», tots els dijous d'octubre a l'Hospitalet de l'Infant
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Del 25 de setembre a l'11 d'octubre tindrà lloc la 1a Jornada gastrònomica de l'arròs a l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
Es cancel·la l'11a Mostra de Vi i Gastronomia, però es mantenen les següents jornades gastronòmiques previstes fins a finals d'any
-
Societat
«Joc de Cartes» grava un dels seus capítols a Cambrils
-
Societat
Un total de 24 restaurants cambrilencs se sumen a la campanya «Menú de Festa Major»
-
Informació general
Un calendari gastronòmic 2020 «trastocat» per la crisi del coronavirus
-
Informació general
Arriben les vuitenes jornades de «L'Encarxofa't» amb el tast de paelles encarxofades com a acte central
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
«Pintxo Pote», tots els dijous de març a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
La Cooperativa Agrícola acull la fregida de galeres i calçots, el primer acte popular de les Jornades de la Galera
-
Societat
Comencen les Jornades de la Galera, la campanya estrella del calendari gastronòmic cambrilenc
-
Informació general
La Ruta de la Tapa Nadalenca i el «Romesco & Drinks», grans novetats del calendari gastronòmic de 2020
-
Informació general
La Costa Daurada elabora el primer mapa enogastronòmic de la destinació
-
Societat
El restaurant El Rincón de Diego ocupa el lloc 18 del rànquing dels 100 millors restaurants de l'Estat segons Eltenedor.es
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
La XVI Festa de l’Oli de Vandellòs se celebrarà aquest diumenge 19 de gener
-
Societat
Els restaurants Can Bosch i Rincón de Diego revaliden la seva estrella Michelin per a l'any 2020
-
Societat
Les setenes Jornades del Romesco tancaran el calendari gastronòmic de l'any
-
Societat
La Mostra de vi i gastronomia se supera amb més de 25.000 tastos de vi i 11.000 degustacions gastronòmiques
-
Societat
El parc del Pescador acull una multitudinària 10a edició de la Mostra de vi i gastronomia
-
Societat
Tot a punt per a la 10a Mostra de Vi i Gastronomia «Cambrils, entrada al País del Vi», aquest cap de setmana
-
Informació general
Cambrils reforça la seva participació a l'Associació de Destinacions per la Promoció del Turisme Gastronòmic
-
Societat
Arriba la 10a edició de la mostra «Cambrils, entrada al País del Vi» amb showcookings en directe com a gran novetat
-
Societat
Comencen les gravacions del programa televisiu «Gastro mòbil Cambrils» de Canal Reus
-
Societat
La 8a edició de la Mar de Tapes fa un salt de qualitat i proposarà «tastets de mar i terra»
-
Societat
Un jurat valida les propostes de la Mar de Tapes de Cambrils al Mercat Municipal de la Vila
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
La campanya «Menja i guanya!» de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tanca amb gairebé 1.900 tiquets de consumicions
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Se serveixen més de 2.000 tapes a la Tonyinada 2019 de l'Hospitalet de l'Infant
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Les XX Jornades de la tonyina a l'Hospitalet de l'Infant s'inauguraran el proper diumenge 19 de maig
-
Societat
La segona edició del Vermuting Cambrils oferirà un pack de vermut i tapa
-
Societat
Arriben les setenes Jornades dels Fideus Rossos, un dels plats més típics de Cambrils
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Se serveixen més de 500 tastets a la III Diada de les Jornades gastronòmiques d'interior de Vandellòs
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Arriben les III Jornades gastronòmiques d’interior a Vandellòs, a partir del 7 d'abril
-
Societat
El tast de paelles «encarxofades» serveix unes 750 racions
-
Societat
Les carxofes prenen el relleu gastronòmic als restaurants cambrilencs del 8 al 24 de març
-
Societat
La galerada popular al Port serveix unes 1.500 racions de fideus rossos
-
Societat
Cambrils Societas Coqvinaria organitzarà, el 8 de març, el segon Sopar de Dones
-
Informació general
Les Jornades de la Galera obriran, un any més, el calendari gastronòmic de 2019
-
Societat
El restaurant Casa Macarrilla 1966 guanya el concurs de la primera edició del Vermuting
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Unes 3.500 tapes servides en la III Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
La cuina cambrilenca, present al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas de Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Una desena de bars i restaurants participarà en la III Ruta de tapes a l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
El restaurant Macarrilla celebra els 52 anys d'existència amb un sopar especial «a vuit mans»
-
Societat
El Mercat Municipal de la Vila acull un taller per a petits xefs
-
Informació general
Cambrils, seu del tercer Congrés Català de la Cuina
-
Societat
Cambrils obrirà, un any més, les portes al País del Vi
-
Societat
El calamar serà l'estrella dels menús d'una trentena de restaurants cambrilencs
-
Societat
La societat gastronòmica Cambrils Societas Coqvinaria organitzarà, el 9 de juny, la Festa Baleàrica
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Se serveixen prop de 2.000 tapes a la Tonyinada 2018 de l'Hospitalet de l'Infant
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
El diumenge 27 de maig s'inauguraran les XIX Jornades de la tonyina a l'Hospitalet de l'Infant
-
Societat
Arriba la primera edició del Vermuting, la nova proposta del calendari gastronòmic
-
Informació general
Els xefs cambrilencs Joan i Arnau Bosch participen en la jornada «La clau de la restauració en turisme»
-
Societat
Alba Nieto de Lleida guanya la 4a edició del concurs gastronòmic del Pla de Transició al Treball (PTT) de Cambrils
-
Societat
Els fideus rossos prenen el relleu gastronòmic a les taules dels restaurants cambrilencs
-
Informació general
La Confraria de Pescadors premia els dos restaurants locals que compren directament el peix a la llotja
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Se serveixen uns 900 tastets a la II Diada de les Jornades gastronòmiques d'interior de Vandellòs
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Les II Jornades gastronòmiques d'interior de Vandellòs s'inauguraran aquest diumenge 8 d'abril
-
Societat
Tast de paelles encarxofades a la plaça del Pòsit en el marc de les jornades «Encarxofa't a Cambrils»
-
Societat
El mes de març estarà dedicat a les Jornades Gastronòmiques «Encarxofa’t a Cambrils amb molt de gust»
-
Societat
Hugo Rodríguez i Pau Polo guanyen el concurs de joves cuiners de les Jornades de la Galera
-
Societat
Multitudinària galerada popular al port
-
Camp
L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza les primeres Jornades Gastronòmiques del Calçot
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
Menjar als establiments de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pot tenir premi
-
Societat
Fregida de galeres i calçots passada per aigua
-
Societat
Les Jornades de la Galera obren el calendari gastronòmic 2018
-
Informació general
La primera edició del "Vermuting", gran novetat del calendari gastronòmic 2018
-
Informació general
Cambrils promociona la seva oferta gastronòmica a Madrid Fusion
-
Vandellòs i Hospitalet de l'Infant
La II Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant serveix més de 4.000 racions