Esports

Els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils faran demà una travessia marítima en llaguts catalans fins a Salou

Per Redacció

Els vogadors faran una travessia marítima amb llaguts catalans de Cambrils a Salou

Demà divendres 31 de desembre, els Vogadors de Cambrils, faran una travessia marítima amb llaguts catalans des de Cambrils fins a Salou. Es tracta d’una activitat social i no competitiva oberta als més de 170 socis del Club Vent d’Estrop per tal d’acomiadar un any que ha estat ple d’èxits esportius i que ha consolidat aquesta entitat cambrilenca com el club de vogadors més nombrós del litoral català.

A les 9.30 hores de demà divendres, desafiant el fred que aquest dies estan marcant els termòmetres, els Vogadors de Cambrils faran una travessia d’unes dues hores de durada fins al Club Nautic de Salou i tornada. Està previst que entre uns trenta a quaranta socis del club participin en aquesta activitat lúdica i esportiva. Hi participaran vogadors de les categories inferiors com veterans, passant per les categories absolutes tant de les seccions de competició com de la d'esbarjo. Seran quatre els llaguts que salparan des del port de Cambrils, tots ells amb vuit esportistes portant els rems, més el corresponent timoner. L’activitat acabarà amb un aperitiu a la tornada, al port de Cambrils, per recuperar forces i per acomiadar l’any en un ambient distès entre esportistes i amics.

El Club Vent d’Estrop té el seu origen al 2004 i ha possibilitat la recuperació del llaguts, un tipus d’embarcació i d’activitat marítima que havia estat molt arrelada a tots els municipis pescadors del litoral català, entre ells Cambrils.El club compta amb més de 170 socis i és l’entitat que aporta més vogadors a la Lliga Catalana de Llagut, des de la categoria d’infantil fins la categoria de veterans, tant en les modalitats femenines com masculines. Entre els èxits esportius de la temporada 2010 cal destacar el primer lloc a la Lliga Catalana en les categories d’infantil, de cadet femení i en la categoria de senior femení (categoria absoluta).

Assemblea general i nova junta directiva

El passat 19 de desembre es va celebrar l'assemblea general del club i entre els punts de l'ordre del dia destacava les eleccions de presidència i junta directiva del club. Només es va presentar una única candidatura encapçalada per Dani Milán Cabré i per tant, va ser nomenada directament, sense haver de celebrar votacions. D'aquesta manera, la junta directiva de Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils la formen les següents persones: com a president: Dani Milan Cabré; vicepresidència d'organització interna: Juliane Klein; vicepresidència de competició: Eloi Giménez; vicepresidència de manteniment: Joan Ramon Mèlich; vicepresidència social: Piluca Llobet i vicepresidència de comunicació i relacions externes: Juan C. Delgado.

Comenta aquest article