Societat

Tot llest per donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient, aquesta tarda al port cambrilenc

Per Redacció

Arribada dels Reis Mags d'Orient al port de Cambrils, l'any passat

Ja està tot a punt per a l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, aquesta tarda a Cambrils, a partir de les 19 hores. Com cada any, els Mags arribaran per mar i desembarcaran a les Escales Reials del moll cambrilenc. Abans, un gran castell de focs d'artifici anunciarà la seva arribada.

Un cop arribats al port, la comitiva reial saludarà a tothom i repartirà caramels. Seguidament s'iniciarà la Gran Cavalcada pels carrers i places de Cambrils. El recorregut s'iniciarà pel passeig Marítim i arribarà fins a la rotonda del Club Nàutic, des d'on enfilarà cap a la plaça d'Aragó i la rambla de Jaume I, fins arribar al Parc del Pescador, on es farà la rebuda a Ses Majestats i aquests faran la primera recollida de cartes de la nit. Després, la cavalcada seguirà el seu recorregut per la riera d'Alforja, el passeig de La Salle i l'avinguda del Baix Camp. Tot seguit, se seguirà pels carrers de Jacint Verdaguer, avinguda de la Independència, la plaça de Carles Roig, l'avinguda del Mil·lenari, el passeig d'Albert, el carrer de Gimbernat fins arribar a la plaça d'Espanya, on a partir de dos quarts de nou aproximadament, es donarà la benvinguda a Ses Majestats i faran la segona recollida de cartes dels xiquets i xiquetes cambrilencs.

L'endemà, dia 6 de gener, els Reis Mags repartiran casa per casa els regals i joguets, prèviament sol·licitats pels nens i nenes. Aquest any, el repartiment començarà a partir de les 9 hores per la Parellada i el Nou Cambrils, a la zona de la vila; a la plaça de l'església de Sant Pere, a la platja; i per les urbanitzacions de llevant i de ponent. La festa de reis està organitzada, com cada any, per l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle i el departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article