El regatista cambrilenc Marcelo Cairo guanya el Meeting Internacional del Mediterrani de vela optimist

A l'esquerra de la imatge, Marcelo Cairo i Leandre García

La localitat italiana de San Remo ha estat l'escenari de la 26a edició del Meeting Internacional del Mediterrani, última prova del calendari de regates de la classe infantil optimist. Els representants del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, Leandre García i Món Cañellas, han pujat al podi dels guanyadors, enfrontant-se a participants d'equips de set països, entre els quals hi havia els millors regatistes de França, Suïssa, Alemanya i Itàlia.

Marcelo Cairo –guanyador del Meeting de Vigo– i Leandre García van quedar en primera i en tercera posició respectivament en la categoria cadet, per a menors de 12 anys. Món Cañellas, en categoria júnior, va aconseguir un magnífic segon lloc, tot i anar liderant la prova fins a la darrera jornada, on el suís Damian Suri va aconseguir la victòria.Les condicions de vent, escasses o nul·les, i les baixes temperatures van complicar la participació dels regatistes en el Meeting Internacional del Mediterrani. Tot i això, es van poder disputar set proves en la categoria júnior (més de 12 anys) i cinc per a la categoria cadet.

Per altra banda, la regatista del Club Nàutic Cambrils –tot i que competint sota la bandera de la Federació Andorrana de Vela–, Tere Morató, va ser segona en acabar la regata, i va ocupar la posició número 11 en la classificació general.

El proper compromís del Club Nàutic Cambrils serà la 4a prova de classificació per a la Copa d'Espanya d'Optimist, que es disputarà a Salou els propers 22 i 23 de gener.