El FC Cambrils i el Cambrils Unió punxen en la represa de la competició de lliga

El Cambrils Unió va perdre davant l'Alcanar en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 1 - Alcanar 2

El Cambrils Unió ha reprès la competició, després de l'aturada nadalenca, de la mateixa manera que la va acabar el desembre, amb una derrota i amb un joc no gaire precís. L'Alcanar  es va avançar en el marcador al minut 25 de la primera part i amb el resultat de 0 a 1 es va arribar a la mitja part. A la represa el Cambrils Unió va aconseguir l'empat amb un gol de Ricard. L'empat va ser neutralitzat ràpidament pels visitants, tres minuts després, amb l'1 a 2 que ja no es va moure en el marcador. Amb aquest resultat el Cambrils Unió està caient en els darrers llocs de la classificació però a tant sols un punt dels llocs de permanència. La propera setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Jesús Catalònia.

Aldeana 2 - FC Cambrils 0

Ensopegada del FC Cambrils al camp del cuer. Els cambrilencs van caure derrotats per un 2 a 0, un resultat que l'Aldeana va aconseguir a la primera part del partit. Els cambrilencs van ser incapaços de remuntar el partit. Tot i la derrota, el FC Cambrils es manté a la cinquena posició de la classificació. La propera jornada el FC Cambrils jugarà a casa contra l'Ampolla.

Jugada corresponent al partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal entre el Vilafortuny i el Salou B

Tercera Territorial

Vilafortuny 4 - Salou B 2

Els de Vilafortuny aconsegueixen sumar tres punts més gràcies a la victòria d'aquest cap de setmana contra el Salou. Els cambrilencs van obrir el marcador al minut 15 amb un gol d'Ivan. El segon va arribar al minut 35, gràcies a un xut de Gonzalo, però els visitants escurçaven distàncies abans del descans, al minut 38, amb un gol ocasionat per una errada defensiva dels cambrilencs. Ja a la segona part, Fonfreda pujava el 3 a 1 al marcador al minut 57, i de nou Gonzalo, al minut 60, feia el 4 a 1. El partit finalitzava amb el gol dels de Salou a l'últim minut, aconseguint un resultat final de 4 a 2. Cal destacar que al minut 71 del partit, l'àrbitre va expulsar al cambrilenc Ivan per doble targeta groga. La propera setmana el Vilafortuny descansarà.

Bàsquet

AE Pare Manyanet 64 - CB Cambrils 66

Era el primer partit després de l'aturada nadalenca i s'enfrontaven al primer classificat del grup, l'AE Pare Manyanet. Els inicis del partit del CB Cambrils al camp visitant reusenc van ser força dolents, doncs el primer quart va finalitzar amb un parcial de 22 a 11. Aquesta part inicial va ser dominada clarament pels del Pare Manyanet, que van fer treballar molt als cambrilencs per finalment aconseguir un resultat final favorable.

Poc a poc el partit es va tornar més igualat i es va arribar al descans amb un resultat de 39 a 30. Durant el tercer període els encerts van ser més comptats i l'atac dels cambrilencs més efectiu, motiu pel qual es va finalitzar aquest quart amb només quatre punts de diferència entre els dos equips, concretament a 40 a 45, favorable al conjunt local. En l'últim temps, les cistelles encertades van anar continuant-se fins arribar a un parcial de 15 a 21, fent que el marcador final marqués el 64 a 66, resultant guanyadors els cambrilencs. D'aquesta manera, el CB Cambrils es col·loca líder amb els mateixos 25 punts del Pare Manyanet de Reus i del CB Cantaires Tortosa Güeche.
El proper partit serà al pavelló municipal, el dissabte dia 15 de gener a les 20.30 hores, contra el A.E.S.E. B de l'Hospitalet de Llobregat.

Un moment del partit disputat aquest dissabte entre el Cambrils C.H. i el C.P. Masquefa

Hoquei

Cambrils C.H. 6 - C.P. Masquefa 5

Important victòria aconseguida dissabte pel Cambrils C.H. davant el C.P. Masquefa. El partit no va començar gens bé pels interessos cambrilencs, perquè encara no havia transcorregut el primer minut de joc, quan el visitants s’avançaven al marcador (0-1). Els minuts passaven i cap dels dos equips podia batre la porteria contrària. No va ser fins el minut 13’ quan el cambrilenc, Xavi Caparrós “Capi” va aprofitar una bola rebutjada, i amb un fort tir va batre al porter visitant, fent pujar la igualtat al marcador (1-1).

El gol va esperonar als homes de Salva Franch, i després d’uns minuts de domini de joc local va arribar el gol de Jordi Franch al minut 17’, que avançava als cambrilencs al marcador (2-1). Tres minuts més tard, el capità Joan Roig aconseguia un nou gol que incrementava l’avantatge (3-1). Un penal llançat per Carles Veciana al minut 23’, errat en primera instància, va ser aprofitat pel mateix Veciana per fer pujar el quart gol dels locals (4-1). A dos minuts del final de la primera part, encara hi havia marge per incrementar l’avantatge dels cambrilencs. I així va ser. Marc Bullich aprofitava el rebuig del porter visitant, desprès d’aturar una falta directa, per marcar el cinquè gol local (5-1). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa els visitants van incrementar la pressió, i fruit d’aquesta va arribar el minut de gloria del Masquefa. Transcorria el minut 7’, quan l’àrbitre del partit va sancionar en penal uns peus dins de l’àrea local. La transformació del penal va escorçar la diferència (5-2). No havia passat ni mig minut, quan va arribar el tercer gol, després de batre al porter local de falta directa (5-3). I sinó era prou, la pèrdua de la bola del Cambrils, només treure de mig camp, va significar el quart gol visitant (5-4). Els tres gols consecutius van desconcertar els cambrilencs, que novament van veure com el Masquefa empatava el partit a 10 minuts del final del partit al transformar l’enèsima falta directa, i ho deixava tot obert (5-5).

Els nervis es van apoderar de la grada i dels jugadors d’ambdós equips. El joc imprecís només va ser alterat pel gol del capità cambrilenc, Joan Roig, al transformar un penal al minut 15’ (6-5). El marcador ja no es va moure, tot i haver-hi diferents oportunitats per fer-ho per part dels dos equips.
El proper cap de setmana, el Cambrils s’enfronta a l’Andorra H.C., un rival que fins a la darrera jornada ha estat líder de la categoria.

Futbol sala

Hospitalet - Vandellòs F.S. 6 - CFS Mediterrani G. Sirvent 4

Bona imatge la que va oferir el Mediterrani Gelats Sirvent al camp del Vandellós i l'Hospitalet tot i la derrota patida, desprès de tractar de tu a tu al líder de la categoria. En el primer temps el Mediterrani va sortir una mica adormit i l'equip local ho va aprofitar per avançar-se en el marcador. Poc a poc l'equip cambrilenc va entrar en el partit dominant la possessió de la pilota, combinant molt bé en atac i obligant a l'equip local a tancar-se en el seu propi camp. Fruit del domini va arribar el gol de l'empat gràcies a l'encert del debutant Isidro, que va aprofitar un passi al segon pal per fer el 1 a 1. A partir del gol es van veure els millors minuts del Mediterrani, creant continuament perill a la porteria contraria gràcies a un joc de combinacions ràpides i un control total del partit.

Només la mala sort, amb dos xuts al pal, i el desencert de cara a porteria van impedir que l'equip cambrilenc s'avances al marcador. En canvi, l'equip local es va avançar abans del descans per una falta dubtosa a prop de l'àrea del Mediterrani. A la represa, l'Hospitalet va sortir més endollat i va recuperar el domini de la pilota, però en canvi, el Mediterrani va sortir sense idees i apàtic. Tot i el domini de l'equip local, el marcador no es va moure i poc a poc el Mediterrani va recuperar el nivell de joc que havia mostrat al primer temps. A falta de deu minuts per acabar el partit, el Mediterrani empatava el amb un nou gol d'Isidro i, seguidament, l'àrbitre assenyalava un penal a favor del Mediterrani que transformava David.

A partir d'aquesta decisió arbitral, el públic local va començar a pressionar a l'àrbitre i aquest va començar el seu recital perjudicant clarament a l'equip cambrilenc, fent que perdessin la concentració. Una falta inexistent va ser aprofitada pels de l'Hospitalet i Vandellòs per restablir l'empat i poc després s'avançava al marcador amb un gran xut. Dos minuts més tard, l'equip local feia el 5 a 3 i posava molt difícil la remuntada pel Mediterrani. Tot i la dificultat del marcador i les contínues decisions arbitrals que perjudicaven al Mediterrani, aquest, lluny de tirar la tovallola, va seguir atacant i David escurçava distàncies. En els darrers minuts, el Meditrerrani va jugar amb el cinquè jugador per tal d'empatar el partit, però lluny d'aconseguir-ho, l'Hospitalet va aprofitar un error de l'equip cambrilenc per marcar el 6 a 4 definitiu. A l'últim minut, fruit dels nervis, va haver-hi una picabaralla entre els jugadors i cos tècnic dels dos equips, tot i que sense conseqüències ni targetes.

Tot i la derrota, el Mediterrani continua mostrant una gran recuperació en el seu joc i els seus jugadors cada dia tenen més confiança en si mateixos. El proper partit serà al pavelló municipal, a les 19 hores, el proper dissabte dia 15 contra el Miami UEFS.