Esports

Victòria del FC Cambrils que escala fins a la cinquena posició i empats del Cambrils Unió i el Marina en camp contrari

Per Redacció

Una jugada del partit entre el FC Cambrils i l'Ampolla

Futbol

Primera Territorial


FC Cambrils 2 - Ampolla 0

Important victòria del FC Cambrils davant de l'Ampolla per 2 a 0, en un partit on va l'equip cambrilenc va oferir un molt bon joc. Des de l'inici, l'equip cambrilenc va dominar el partit, i fruit d'això va arribar el primer gol en el minut 34, obra d'Eze, després d'aprofitar una molt bona passada del jugador cambrilenc Albert Viñas. Amb el resultat d'1 a 0 es va arribar al descans, tot i que el FC Cambrils hauria pogut incrementar el seu avantatge, amb diverses ocasions clares de gol. Tot i el domini local, l'Ampolla va plantar cara, però el FC Cambrils va imposar el seu joc i finalment va sentenciar el partit a les acaballes, amb un segon gol. Aquest va ser obra d'Albert Viñas, que va rematar espectacularment una sacada de córner. Cal destacar la bona actuació del jugador Albert Viñas, el qual va quallar un excel·lent partit.
Amb aquesta victòria, el FC Cambrils se situa en cinquena posició de la classificació. La propera jornada, el FC Cambrils es desplaçarà al camp de la Canonja.

Jesús Catalònia 2 - Cambrils Unió 2

Empat del Cambrils Unió en la seva visita al camp del Jesús Catalònia per 2 a 2, en un partit molt treballat i molt físic per part dels dos equips. En el minut 26 de joc de la primera part, les coses es van posar de cara pel Cambrils Unió amb un gol d'Edu que feia pujar el 0 a 1. Tan sols nou minuts després, arribava l'empat de Jesús Catalònia, després de transformar un penal. En el minut 46 de joc, en el primer minut de la represa, l'equip local s'avançava en el marcador amb un nou gol, col·locant el 2 a 1, després d'una desafortunada jugada de la defensa cambrilenca. A la meitat de la segona part, en el minut 73, arribava l'empat cambrilenc després d'un gol obra de Joan.
El jugador cambrilenc Torné també va fallar una clara ocasió de gol que hauria donat els tres punts el Cambrils Unió. D'altra banda, gairebé al final del partit, el porter visitant va aturar un penal que li hagués costat la derrota als cambrilencs.
Amb aquest empat en camp contrari, el Cambrils Unió se situa en catorzena posició de la classificació, i en la propera jornada rebrà la visita de l'Ampolla, un equip que està situat en la part mitjana de la classificació.

Tercera Territorial

Vallmoll 2 - Marina 2

Nou empat del Marina, en un partit on l'equip cambrilenc va dominar el joc i el marcador durant gairebé tot el partit i novament va deixar-se els punts en els darrers instants del temps reglamentari. En la primera part, el Marina s'avançava en el marcador amb un gol obra de David, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la represa, els locals posaven la igualada en el marcador, tot i que el Marina no va defallir i va aconseguir el seu segon gol, obra de Jesús. Pocs minuts abans del final del partit, el Vallmoll aconseguia igualar el marcador amb el seu segon gol. Després d'aconseguir l'empat, l'àrbitre va anul·lar un gol local, ja que un jugador va introduir la pilota dins de la porteria amb la mà després d'una sacada de falta. Cal destacar que durant bona part del segon temps, a l'àrea defensada pel Marina, hi havia molt poca llum i els cambrilencs van tenir nombrosos problemes per defensar la seva porteria, ja que hi havia unes zones molt fosques.
Tot i l'empat, el Marina segueix a la part alta de la classificació. En el primer partit, s'inicia la segona volta de la competició amb un partit a cada davant del Vimbodí.

Per altra banda, el Vilafortuny va descansar en aquesta jornada. El proper cap de setmana es desplaçarà al camp del Vallmoll. 

Bàsquet

Un moment del partit entre el CB Cambrils i l'AESE Hospitalet de Llobregat

CB Cambrils 74 - AESE L'Hospitalet de Llobregat "B" 47


Clara victòria per a l'equip sènior A del CB Cambrils en el seu partit disputat aquest dissabte al Palau Municipal d'Esports davant de l'AESE L'Hospitalet de Llobregat, un equip que està situat a la part alta de la classificació. Els cambrilencs van realitzar un excel·lent partit, amb una molt bona defensa i un atac fluït i encertat, que els va conduir a un resultat final molt còmode, amb 27 punts de diferència. El primer període de joc va ser clarament dominat per l'equip de Toti Marsal, amb un clar parcial de deu punts a favor, 24 a 14. En el segon quart, el partit i el joc va seguir la mateixa tònica amb un Cambrils dominador, que va assolir un avantatge al descans de 44 a 28. En la represa del partit, el ritme va baixar una mica, però els cambrilencs van seguir marcant les diferències i incrementant el seu avantatge. Finalment, en el darrer quart, l'equip cambrilenc va seguir oferint un bon joc i va dominar amb comoditat el seu ampli avantatge en el marcador. Amb aquesta victòria, el CB Cambrils se situa en la primera posició del grup tercer de Tercera Catalana.
El proper cap de setmana, el CB Cambrils rebrà la visita de l'AAEET Masia Bou "A", un equip que actualment ocupa la vuitena posició de la classificació.

Hoquei

Andorra HC 8 - Cambrils CH 2

Divendres passat, un Cambrils de circumstàncies per les lesions va perdre a la pista de l’Andorra. Tan sols es portaven dos minuts de joc, quan l’Andorra obria el marcador (0-1). Aquest fet va desconcertar els homes de Salva Franch, perquè un minut més tard, els andorrans es tornaven avançar al marcador (2-0). La contundència dels locals es va posar novament de manifest al minut 4 al fer pujar el tercer gol en menys de cinc minuts de joc (3-0). Els cambrilencs van poder refer-se de l’inici demolidor de l'Andorra, i va agafar una mica d’aire per fer el seu joc, i això va fer que, tot i no poder obrir el seu marcador particular, els andorrans tardessin gaire més de vint minuts en fer el quart de la nit (4-0). Amb aquest marcador es va arribar al descans.
La represa no va portar canvis. L’Andorra continuava dominant en el joc, fruit d’aquest domini va arribar el cinquè gol al minut 4 (5-0).Tot i el marcador, la pressió local no baixava, i una nova jugada trenada per la davantera andorrana va acabar amb el sisè gol, i la màxima diferència al marcador (6-0). Amb la feina feta, l’Andorra es va relaxar, i els cambrilencs ho van aprofitar per inaugurar el seu marcador. Primer, Marc Bullich va fer pujar el 6-1 al minut 13, i cinquanta segons més tard, Carles Veciana, feia el segon gol dels cambrilencs (6-2). Els gols visitants van despertar de nou als locals, que van tornar a recuperar la iniciativa del joc, i a deu minuts del final arribava el setè de l’Andorra (7-2). Semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, però en un descuit defensiu dels homes de Salva Franch a 7 segons del final, l’Andorra va fer el vuitè i definitiu gol de la nit (8-2).
El proper cap de setmana, el Cambrils rebrà al C.E. Cornellà a l’última jornada de la primera volta.

Instant de l'enfrontament entre el Mediterrani i el Miami Platja

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 6 - Miami Platja 5

Victòria agònica del Mediterrani Gelats Sirvent al Palau Municipal d'Esports contra un rival directe com el Miami Platja per un ajustat 6 a 5. Bon inici de partit del Mediterrani que ben aviat es va avançar en el marcador gràcies a una jugada de sort, després d'un xut de David que va rebotar a l'esquena d'Isidro, el qual va desviar la trajectòria de la pilota i va despistar el porter visitant i va situar l'1 a 0 en el marcador. Poc després, una jugada ben trenada pel conjunt cambrilenc va ser finalitzada per David que va col·locar el 2 a 0, però el Miami va reaccionar ràpidament i va escurçar distàncies. Tot i el gol encaixat, el Mediterrani va seguir jugant de la mateixa manera i en una jugada de contraatac, Isidro feia pujar el 3 a 1. Després d'això, el Miami Platja va començar a pressionar i va obligar al Mediterrani a tancar-se. Aprofitant uns minuts de desconcert local i fruit de la pressió, el Miami empatava el partit a 3 gols abans d'arribar al descans.
En la represa del partit, el Miami es va trobar molt còmode a la pista, mentre el Mediterrani no va trobar el ritme. A més, els locals no van saber aprofitar la superioritat numèrica durant dos minuts a conseqüència de l'expulsió d'un dels seus jugadors. A falta de deu minuts per finalitzar el partit, el Miami s'avançava en el marcador gràcies a un gran xut, i poc després aprofitant un error de la defensa cambrilenca va augmentar la diferència deixant el marcador en un 3 a 5, a falta de sis minuts pel final. Dos minuts més tard, el partit encara es va complicar més pel Mediterrani després de l'expulsió d'Isidro per doble groga. Aleshores el Mediterrani va sortir amb quatre jugadors,sense porter, arriscant-se a rebre un nou gol. Tot i això, les coses van sortir bé per als locals, ja que jugant amb un jugador menys va aconseguir retallar diferències amb un gol de Marce. Posteriorment, recuperant el cinquè jugador i a falta d'un minut i mig per finalitzar el partit, Fran empatava el partit. La remuntada la va culminar López aprofitant una gran passada de Fran, col·locant el 6 a 5 definitiu en el marcador i donant els tres punts al Mediterrani. Cal destacar la gran actuació del porter local Raul, que gràcies a les aturades de mèrit que va fer durant tota la segona part va mantenir viu el seu equip per poder culminar la remuntada.

Tennis taula

Segona Territorial Cambrils A
Autoplancha Platino 4 - Reus C 0
L’equip segueix invicte i en el primer lloc de la classificació, després de disputar-se la meitat del torneig. Gairebé amb tota seguretat, l’equip aconseguirà l’ascens de categoria. Cal destacar les actuacions dels palistes locals Josep Pajuelo i Guillermo González, que encara no coneixen la victòria.

Tercera Territorial, grup A
Cambrils C Dynamic System 1 - Almoster C 4
Aquest equip es manté en el tercer lloc de la classificació.

Nastic D 0- Cambrils C Fonda Montserrat 4
L’equip segueix segon en la classificació general.

Tercera Territorial, grup C
Salou A 4- Cambrils D Fenster Tarraco 1
Tot i la derrota en aquesta jornada, l’equip es manté primer de grup.

Equips de promoció:
Grupo B
Cambrils B Autoplancha Platino 4 - La Selva B 1
L’equip manté el segon lloc de la classificació i el jugador Juanjo Nieto segueix invicte.

Salou A 0 - Cambrils C Autoplancha Platino 5
Amb aquesta victòria, el Cambrils manté la tercera plaça.
El partit del Cambrils A contra el Tarraco es va ajornar. L’equip cambrilenc es manté en segona posició. També cal destacar, els jugadors José Rodríguez, Pol Llácer, Albert Rodríguez, Albert Romero y Sergi Pérez.

Comenta aquest article