Esports

Els equips juvenils del Cambrils Unió arrodoneixen una jornada de resultats força fluixa

Per Redacció

L'equip juvenil B del Cambrils Unió va aconseguir una important victòria davant Les Borges per 1 a 5, que el permeten seguir aspirant a l'ascens de categoria

Els diferents equips de base del Cambrils Unió van jugar els seus respectius partits al llarg d'aquest passat cap de setmana i ho van fer amb sort desigual. Els equips juvenils del club van arrodonir una jornada força fluixa, on només l'equip B va aconseguir la victòria. Aquest equip va aconseguir un gran resultat contra Les Borges per un contundent 1 a 5, que el poden fer somniar amb l'ascens de categoria. Per altra banda, el juvenil A va cedir un empat davant del Torreforta, un equip que va estar molt ben plantat a sobre del terreny de joc durant tot el partit. Cal destacar que el gol de l'empat del Torreforta va estar precedit d'un possible fora de joc que l'àrbitre no va xiular. El juvenil C va encaixar la seva primera derrota davant del Morell, amb uns jugadors molt potents físicament. Tot i la derrota, aquest equip es manté al capdavant de la classificació.

Derrota del cadet de Preferent

L'equip cadet de Preferent va caure derrotat a casa davant del Cornellà, un gran equip que va saber encarar el partit amb més tranquil·litat. Ben aviat, els barcelonins es van posar amb dos gols d'avantatge. Els cambrilencs van retallar distàncies, però els nervis van provocar que tres jugadors del Cambrils Unió fossin expulsats. El definitiu 1 a 3 va arribar en els minuts de descompte, amb l'equip local jugant amb 8 jugadors. El cadet B va descansar, mentre que el C va aconseguir un empat a 2 a casa davant del Montblanc. Els visitants es van posar amb un 0 a 2 a favor i van tancar-se en defensa la resta de partit. Els jugadors cambrilencs van assolir l'empat i van sumar un nou punt.

Jornada de victòria pels equips infantils

Molt bona jornada dels equips infantils del club amb un ple de victòries. L'equip A es va imposar a La Floresta amb més dificultats de les previstes. L'equip rival va plantar cara, però la qualitat del Cambrils Unió es va acabar imposant. Per la seva part, l'equip infantil B va aconseguir un molt bon triomf davant de l'Hospitalet, un camp on sempre costa guanyar. Els jugadors cambrilencs van mostrar una excel·lent actitud i es van endur els tres punts en joc. L'equip infantil C tancava la jornada amb una contundent golejada davant l'Icomar, per 11 a 1. L'equip va ser capaç de trenar un molt bon joc que una i altra vegada desfeia el plantejament del rival.

Sort desigual dels equips benjamins

En categoria benjamí va arribar una victòria del C, aquest cop contra un fluix Santes Creus. El D va acabar cedint un empat davant del FC Cambrils en un partit que es va dominar tota l’estona però que en dues jugades va permetre dos gols del rival. L'equip A va acabar empatant a les darreries del partit amb el Reddis, en un partit on els cambrilencs mai van baixar els braços i on la seva fe i ganes van tenir el premi de l'empat. L’equip benjamí B va caure davant del Santes Creus A per golejada.

Mala jornada dels prebenjamins

Mala jornada pels prebenjamins on només l’equip A va salvar un empat que hagués estat una victòria si la mala sort no hagués jugat en contra als darrers instants de partit. El C va caure davant un rival de segon any. L'equip D va caure davant l'Astorga al final del partit pel cansament físic, mentre que el B va tancar la jornada amb derrota front a La Pastoreta.

Completen els resultats de la jornada, la derrota del femení del Duesaigües davant les riudomenques del Tarramar i la victòria dels veterans del club davant del Pla de Santa Maria que els mantenen a la zona mitja de la taula.

Comenta aquest article