Esports

Victòries del Cambrils Unió i el Marina a casa i derrotes del FC Cambrils i el Vilafortuny a domicili

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i l'Ampolla

Futbol

Primera Territorial


Cambrils Unió 1 - L'Ampolla 0

Victòria per la mínima del Cambrils Unió davant de l'Ampolla, que per segona setmana consecutiva visitava Cambrils després d'enfrontar-se al FC Cambrils la jornada anterior, contra qui va perdre per 2 a 0.
L'equip cambrilenc va quallar una molt bona primera part, amb un únic gol de Mañas que va arribar en el minut 38 de joc. En la segona part, el Cambrils Unió va baixar la seva intensitat, tot i que hauria pogut aconseguir més gols, amb unes ocasions molt clares de gol per a Edu en el minut 52, Balsells en el 56 i Oribe en el 85. L'Ampolla tampoc es va mostrar gaire encertat al llarg de tot el partit i tan sols va disposar d'un únic xut entre els tres pals, que va arribar a la meitat del segon període. Finalment, curt resultat per a l'equip cambrilenc, però victòria i tres punts molt importants. 
Amb aquesta victòria, el Cambrils Unió se situa en la dotzena posició. La propera jornada visitarà el camp del Gandesa.

La Canonja 2 - FC Cambrils 1

Derrota del FC Cambrils al camp de La Canonja per la mínima per 2 a 1, en un partit que va ser molt igualat i disputat. Cal destacar que els cambrilencs arribaven al partit amb nombroses baixes i amb pocs efectius per fer canvis. En el minut 37, una bona jugada de l'equip cambrilenc va fer que Pau materialitzés el primer gol del partit i que el FC Cambrils s'avancés en el marcador, 0 a 1. Amb aquest resultat es va arribar el descans. En la represa, el partit va ser molt igualat, però cap dels dos equips aconseguia trobar la porteria rival amb claredat. Tot i això, La Canonja va començar a dominar el partit i fruit d'això va començar a generar ocasions i a buscar l'empat. Aquest arribava en el minut 70 de joc, i tan sols deu minuts després, els locals aconseguien capgirar el marcador amb un segon gol. Amb el marcador de cara, La Canonja es va limitar a mantenir el marcador fins al final del partit, davant d'un FC Cambrils que ho va seguir intentant.
El FC Cambrils se situa en la vuitena posició i el proper cap de setmana rebrà la visita del Salou.

Tercera Territorial
 
El Marina es va imposar al Vimbodí per 7 gols a 2 en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Marina 7 - Vimbodí 2

Contundent victòria del Marina davant del Vimbodí per 7 a 2, en el primer partit de la segona volta de la lliga. El Marina va començar molt fort el partit, xutant fins a quatre vegades al pal en els deu primers minuts de joc. Fruit de les ocasions, en el minut 22 de partit va arribar el primer gol cambrilenc obra de Yonut. En la represa, els jugadors del Marina van sortir molt relaxats i a conseqüència d'això, el Vimbodí va aconseguir capgirar el marcador, marcant 2 gols en 5 minuts. Tot i això, l'equip cambrilenc es va sobreposar i ben aviat van posar la igualada amb un gol de Gerard. A aquest li van seguit 5 gols més obra de David, dos de Rafa, un de Sebas i l'últim, a càrrec de Yonut. El Marina va quallar un molt bon partit, molt seriós en defensa i molt efectiu en atac.
Amb aquesta victòria, el Marina segueix a la zona alta de la classificació i el proper cap de setmana, s'enfrontarà al Vilafortuny en el derbi cambrilenc de Tercera.

Vallmoll 3 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va caure en la seva visita al camp del Vallmoll, un camp força complicat per a la pràctica del futbol. Al minut 10 de partit, l'equip local s'avançava en el marcador després d'aprofitar un rebot, i el segon pujava en el marcador en el minu 28, gràcies a un penal. En la segona part, el Vilafortuny va reaccionar i en el minut 15 de joc, Fran feia el 2 a 1 de penal. En els darrers minuts del partit, el Vallmoll feia el definitiu 3 a 1, després d'un altre rebot.

Bàsquet

CB Cambrils 60 - AEET Masia Bou "A" 40

Nova victòria del CB Cambrils i primera de la segona volta de la competició. Els cambrilencs van vèncer amb un resultat molt clar de 20 punts de diferència l'AEET Masia Bou, tot i que aquest va demostrar ser un rival força incòmode, molt intens i amb uns jugadors que pressionen molt durant tot el partit.
El primer quart de partit va ser molt igualat, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips, i amb un parcial molt ajustat de 4 punts d'avantatge pel Cambrils. Els segons deu minuts de partit van ser de clar domini local, amb una defensa sòlida i un atac molt fluid i efectiu. Fruit d'això, el parcial van tancar-se amb un 17 a 6 pels cambrilencs, els quals van marxar al descans amb una renda de punts molt còmoda de 32 a 17. En la represa, els vallencs van reaccionar i van escurçar diferències en el marcador gràcies al seu encert anotador amb cistelles de 2 punts. El darrer quart del partit es va iniciar amb 10 punts de marge pel CB Cambrils i amb alguns dels seus jugadors més importants amb 4 faltes personals, fet que va condicionar el seu joc defensiu. Tot i això, la bona defensa local, el seu joc ràpid i encert anotador van fer que el partit es decantés del costat cambrilenc amb un clar 60 a 40. Cal destacar l'actuació del jugador cambrilenc Rubén Martínez que va ser el màxim anotador amb 26 punts i Víctor Blasco amb 14.

Un moment del partit entre el Cambrils CH i el Cornellà

Hoquei

Cambrils CH 2 - Cornellà 4

El Cambrils va tornar a ensopegar amb el que ve succeint en els darrers partits. Si ja és difícil guanyar els partits, pitjor és fer-ho, quan comences amb el marcador en contra, i això és el que va succeir aquest dissabte. Els homes de Salva Franch van sortir a guanyar el partit, i afrontar la segona volta amb optimisme, però la incapacitat dels cambrilencs per obrir la porteria contrària, es va veure agreujada pels dos primers gols del Cornellà. A nou minuts de l’inici, una falta llançada amb gran encert va batre el porter cambrilenc, que no va poder evitar que la bola entrés per tot l’escaire (0-1). No havien transcorregut quaranta segons del primer gol, quan l’àrbitre del partit va sancionar una falta dins de l’àrea local amb la pena màxima.
El Cornellà no va desaprofitar l’ocasió per incrementar l’avantatge, i fer pujar el segon gol de la nit al marcador (0-2). La reacció local es va fer esperar, però una jugada personal de Joan Roig va dur el primer gol local amb una gran assistència que va materialitzar Carles Veciana (1-2). El gol de l’empat va arribar d’un ràpid contraatac. El capità Joan Roig va interceptar una passada de l’atac visitant, i en una ràpida jugada, Carles Veciana va batre al porter cornellanenc (2-2). En els minuts següents, els del Baix Llobregat van agafar el control del partit, i d’una jugada molt ben lligada va arribar el gol del desempat (2-3).Faltaven dos minuts pel final del primer temps, quan els cambrilencs van cometre la desena falta d’equip, i de la seva gran execució va venir el quart gol visitant (2-4).
Amb aquest resultat es va arribar al descans. Els homes de Salva Franch afrontaven la segona part amb l’esperança de tornar a remuntar el partit, però el hoquei control que va practicar els joves jugadors del Cornellà durant tota la segona part va fer que fossin infructuoses les poques ocasions de què van gaudir els cambrilencs. Després d’errar ambdós equips de dues faltes directes, i de les escasses ocasions que van tenir, la segona part va acabar sense gols. La feina feta durant la primera part va ser suficient perquè els de Cornellà s’enduguessin els tres punts de l’enfrontament. El Cambrils C.H. acaba aquesta primera volta a l’onzena posició amb 24 punts, i a un sol punt de les posicions de descens. Una situació delicada que haurà de començar a resoldre, després de la jornada de descans del proper cap de setmana, en el partit que l’enfrontarà davant C.E. Vendrell, líder de la categoria, el proper dissabte dia 5 de febrer.

Un moment de partit d'handbol entre el Cambrils i el Sant Boi

Handbol

CH Cambrils 34 - Handbol Cooperativa Sant Boi 25

Primer partit de l’any per a l’equip cambrilenc i bona i còmoda victòria aconseguida pels nois de Matias Tropper, en el partit disputat al Palau Municipal d’Esports, contra el Sant Boi. El partit va ser dominat pels cambrilencs des del primer minut, on una defensa molt sòlida i una actuació extraordinària dels porters locals Jordi Bros i Gerard Piñol van provocar que els visitants no poguessin transformar els seus llançaments en la porteria cambrilenca. A banda, els atacs treballats i ben finalitzats pel Cambrils provocaven que el marcador es decantés cada vegada més del costat local, arribant al descans amb una clara diferència de 9 gols. La segona part va seguir amb la mateixa tònia, amb una bona defensa i una bona sortida al contraatac que els de Sant Boi no podien aturar. A falta de deu minuts pel final, el Cambrils es va relaxar i va fer que la golejada no fos escandalosa. Els visitants van poder maquillar el resultat, deixant els 9 gols de diferència del final de la primera part. En aquest partit, també va destacar la tornada a les pistes de Carlos Ruiz, després de gairebé un any d’absència per una lesió. Ruiz reforça l’equip de cara a la segona volta de la competició, amb l’objectiu que l’equip mantingui les posicions d’ascens.

Futbol sala

Tortosa CEFS 10 - CFS Mediterrani G. Sirvent 2 

Derrota contundent del Mediterrani a la pista del Tortosa per 10 a 2, després d'un partit on el conjunt cambrilenc no va saber adaptar-se a la superfície de la pista. El Mediterrani es va veure sorprès pels continus contraatacs del Tortosa, que va tenir en el seu porter la figura més destacada del partit. Mal inici dels cambrilencs, que en només 4 minuts ja perdien per 3 a 0, tots aquests de contraatac i aprofitant errades en les passades dels jugadors del Mediterrani. Amb el partit de cara, el Tortosa es va relaxar i el Mediterrani ho va aprofitar per jugar els millors minuts de la primera part i per marcar el seu primer gol, obra de Marce, després d'un fort xut que va ser desviat per un defensa. Després del primer gol, el Mediterrani va posar setge a la porteria local, però els pals i les grans intervencions del porter local van evitar que els cambrilencs retallessin diferències en el marcador. Per contra, el Tortosa va aprofitar dues noves errades per tornar a marcar i posar el 4 a 1 i el 5 a 1. Aquests dos gols van fer molt mal a l'equip cambrilenc, que es va donar per vençut i va baixar la seva intensitat, cosa que va ser aprofitada per l'equip local per marxar al decans amb 7 a 1.
En la represa, el Mediterrani va sortir més endollat i va tornar a tenir la possessió de la pilota, però les grans intervencions del porter van evitar que el Mediterrani marqués. Després, el Tortosa va aprofitar un altre contraatac per establir el 8 a 1. Per contra, l'equip cambrilenc es topava contra el mur i el porter local, mentre els locals anaven augmentant la diferència en el marcador. El segon gol del Mediterrani va ser obra del debutant Reche, al final del partit.

Tennis taula

Segona Territorial
AE Reus 0 -  Cambrils A Autoplancha Platino 4
L'equip cambrilenc segueix invicte, igual que els seus jugadors Josep Pajuelo i el jove Guillermo González

Tercera Territorial, grup A
Cambrils B Fonda Montserrat 4 - Cambrils C Bonadent 1
L'equip B segueix segon a la classificació, mentre que el C és quart.

Tercera Territorial, grup C
Els Mets 0 - Cambrils D Dinamic System 5
L'equip cambrilenc es manté en el primer lloc de la classificació.

Equips base:
Cambrils "A" Autoplancha Platino 5 - Almoster C 0
Victòria cambrilenca i l'equip que segueix segon.

Cambrils B Autoplancha Platino 5 - Cambrils C Bonadent 0
L'equip es manté segon i Juanjo Nieto segueix invicte. El C es manté en quart lloc.
 
Aquesta setmana cal destacar les actuacions dels jugadors Josep Pajuelo, Guillermo González i Juanjo Nieto que no coneixen la derrota. A segona, Albert Rodríguez, a Tercera José Rodríguez, Carles Ferré, Denis Kolejak, i en promoció Enric Rodríguez, Marc Marchante, Pol Llácer.

Comenta aquest article