Esports

El Club Nàutic Cambrils i altres clubs nàutics de la Costa Daurada creen el nou Campionat Interclubs Curricà 2011

Per Redacció

Imatge del Campionat de Catalunya Curricà Coster, celebrat a Cambrils el passat 2007

Els clubs nàutics de Cambrils, Torredembarra, Tarragona, Salou i l'Hospitalet - Vandellòs han creat el campionat interclubs de pesca al Curricà Costa 2011. Es tracta de la primera edició d'aquest esdeveniment esportiu que, a més, permetrà que els participants gaudeixin d'amarrament gratuït en cada un dels ports que integren la competició. Està previst que el Campionat Curricà Costa 2011 es realitzi entre els mesos de juny i octubre, amb l'organització d'una competició mensual i que s'atorguin tres premis a les màximes puntuacions i un guardó per a la peça més gran.

El curricà és una modalitat de pesca basada en l'arrossegament de l'esquer o aparell des d'una embarcació. Les espècies són variades ja que poden capturar-se exemplars que siguin indistintament del fons, mig fons o de la superfície com bonítols, melves, cavalles, sorells o llobarros.

Jornades de pesca per a joves

Per altra part, i en col·laboració amb Càrites Interparroquial de Tarragona, una trentena de joves d'entre 12 i 16 anys aprendran l'art de la pesca del pop de la mà de socis del Club Nàutic Cambrils aficionats a la pesca. Les dues jornades, previstes pel 5 i 12 de febrer i amb un horari de 9.30h a 13h, se completaran amb tallers per a realitzar nusos mariners i preparació de les canyes de pescar, a partir de les 15h. Els participants rebran com a obsequi una canya de pescar.

Comenta aquest article