Esports

Actuació destacada de Món Cañellas i Leandre García en la primera regata d'Optimist de l'any

Per Redacció

El cambrilenc Món Cañellas, a la dreta, i Leandre García, a sota amb gorra blanca, després de participar a la regata de Salou

Bones vibracions són les que van deixar els regatistes del Club Nàutic Cambrils que van participar aquest passat cap de setmana a la regata de Festa Major d'Optimist celebrada a Salou. Món Cañellas i Leandre García, amb un quart i desè lloc respectivament al grup 1, tenen quasi assegurada la seva participació a l'equip català que disputarà la Copa d'Espanya Optimist, des del proper 29 d'abril fins el 2 de maig en aigües del Real Club Náutico de Santander.

Respecte els participants, Lluís Oliva va ser el primer representant del Club Nàutic Cambrils en creuar la línia de meta en el grup 2, plasmant així una magnífica actuació al llarg dels dos dies de regata. La primera representant femenina del Club Nàutic va ser ser Tere Morató, que va acabar al lloc 26. El campió en categoria infantil, Marcelo Cairo, va finalitzar al lloc 31.

Finalment, un total de 166 regatistes van participar aquest cap de setmana en una prova que es va complicar pel vent de terra i les baixes temperatures. Durant la primera jornada, només es van poder celebrar dues proves ja que la tercera va haver d'anul·lar-se per manca de vent quan ja s'havia completat més de la meitat de la manga. La jornada del diumenge el vent va ser més estable i van poder celebrar-se les tres proves previstes. La guanyadora absoluta de la regata va ser la representant del Club Nàutic de Vilassar, Sílvia Mas.

Comenta aquest article