Informació general

ICV obre el procés de primàries per escollir el candidat que encapçalarà la llista en les properes eleccions municipals

Per Redacció

El regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació, Salvador Matas, és el representant d'ICV a l'Ajuntament de Cambrils, actualment

ICV de Cambrils ha obert el procés d'eleccions primàries per escollir la persona que encapçalarà la llista del partit a les properes eleccions municipals que tindran lloc el dia 22 de maig.
 
En l'assemblea local del partit, celebrada el passat 25 de gener, es va acordar la celebració d'aquestes primàries. Així doncs, el dia 26 de gener es va obrir el termini per a presentar candidatures el qual es tancarà demà dimecres, 2 de febrer. L'endemà dijous 3 de febrer es proclamaran els candidats o les candidates. I finalment, els dies 7 i 8 de febrer tindran lloc les votacions.

Des d'ICV es posa de manifest que "encaren les properes eleccions municipals amb optimisme, donada la important feina que s'ha dut a terme des del grup municipal dins del pacte de govern. Malgrat l'impacte de la crisi econòmica tant en les finances municipals com en les economies familiars, s'ha impulsat el pla de Mandat 2007-2011 i s'ha aconseguit dur a terme la major part de les propostes que s'hi contemplaven". Segons el grup, "s'ha apostat per mantenir la cohesió social amb ajuts a les famílies i persones amb més vulnerabilitat social i alhora apostar per la formació i les polítiques actives d'ocupació, que han tingut un fort creixement".

Comenta aquest article