Informació general

Revista Cambrils, amb 14.000 lectors, és el mensual d'informació local i comarcal de pagament amb més lectors de la demarcació de Tarragona

Per Redacció

Diferents edicions de Revista Cambrils

Les dades de la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, fetes públiques aquest passat dilluns 31 de gener, xifren en 14.000 els lectors de l'edició mensual de Revista Cambrils i situen la nostra publicació dalt de tot del rànquing de les publicacions locals i comarcals dins de la periodicitat mensual i de pagament.
Així doncs, amb els 14.000 lectors d'aquesta primera onada d'enguany del Baròmetre, Revista Cambrils ocupa el primer lloc dins de les publicacions mensuals i de pagament de la demarcació de Tarragona i la segona de Catalunya, després de la revista Delta de Llobregat, del Prat de Llobregat, que amb 16.000 lectors se situa en el primer lloc.

Audiència creixent de Revista Cambrils Diari Digital

D'altra banda, el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura encara no avalua els mitjans digitals. Ara bé, l'audiència de Revista Cambrils Diari Digital està regulada per l'OJD-Nielssen des de fa més d'un any. Les dades, que s'ofereixen públicament a sota de tot de la pàgina principal de Revista Cambrils Diari Digital, mostren que aquest passat mes de desembre es van enregistrar 35.928 visites corresponents a 17.662 usuaris únics i es van consultar 118.307 pàgines.

Comenta aquest article