Informació general

Es posa en marxa la campanya de dinamització comercial "Passaport al Mercat de la Vila"

Per Redacció

Aspecte del Mercat Municipal de la Vila, aquest matí

Des del passat dilluns 21 de febrer i fins el proper 5 de març, està en marxa la campanya "Passaport al Mercat Municipal de la Vila de Cambrils, una iniciativa inclosa en el pla de dinamització comercial del Pla de Barris.

Durant els dies que duri la campanya, els paradistes del mercat facilitaran als clients un passaport que se segellarà amb les compres. Tots els clients que aconsegueixin les set estampacions dels diferents establiments, podran posar el document en una urna i participar en el sorteig de dos vals de productes frescos per valor de 40 euros cadascun, que tindrà lloc el dia 5 de març. Aquest dia, a les 11 hores del matí, el Rei Carnestoltes visitarà el mercat i hi haurà xocolatada infantil i una sessió de contacontes a càrrec de Montse Parra. Els paradistes aniran disfressats i conviden als més petits a anar també disfressats al mercat per gaudir de la festa.

Els establiments col·laboradors en aquesta campanya són la verduleria; la peixateria de la Confraria de Pescadors; la carnisseria, pollastreria i xarcuteria Montse; els embotits i pesca salada Contxi; la carnisseria Pallarès, la carnisseria Ca l'Espolet i el forn Sant Salvador.

Comenta aquest article