Informació general

Talls de circulació aquest diumenge amb motiu de la Mitja Marató de Cambrils 2011

Per Redacció

Sortida de la Mitja Marató de l'any passat

Aquest proper diumenge 27 de febrer, els carrers de Cambrils acolliran la segona edició de la Mitja Marató. Amb motiu d'això es produiran talls i restriccions de circulació, entre les 9 i les 13 hores, als següents carrers: a l'avinguda de la Diputació, al carrer del Consolat de Mar, al passeig Miramar, al carrer de Robert Gerhard, al passeig de les Palmeres, a l'avinguda dels Països Catalans, al primer tram de l'avinguda de la Llosa, al primer tram del carrer de Tramuntana, al passeig de la Salle –entre la plaça de l'Ajuntament i el passeig de les Palmeres–, i a l'entorn de la plaça de l'Ajuntament.

Més de 2.000 inscrits

La prova, que s'iniciarà a partir de les 10 hores des de la plaça de l'Ajuntament, ja compta amb més de 2.000 atletes inscrits, entre els quals hi seran presents José Manuel Granadero –campió d'Espanya en mitja marató 2009– i Martín Fiz, campió del món de marató l'any 1995. Al marge de la Mitja Marató també es realitzarà un circuit paral·lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. Així doncs, els participants en la Mitja Marató recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, mentre que els migfondistes completaran la primera part del recorregut, de 10 quilòmetres. A més d'aquestes dues proves, també es disputarà el campionat de Catalunya universitari.

Primera Cursa Popular Cambrils Corre

D'altra banda, també se celebrarà la primera Cursa Popular Cambrils Corre, a partir de les 12.15 hores, des de la mateixa sortida que la Mitja Marató. El circuit serà 1,8 quilòmetres per tal que grans i petits puguin participar en aquesta jornada esportiva.

Comenta aquest article