Esports

L'equip Cambrils Grup Les Barques inicia la temporada de raids amb una cinquena posició en el Raid Experience de Girona

Per Redacció

L'equip Cambrils Grup les Barques a la Raid Experience Girona 2011

L'equip Cambrils Grup Les Barques inicia la temporada de raids de la Lliga Sprint Raids de la Federació d'Orientació amb una cinquena posició per part del primer dels tres equips que el nou club d'aventura Naturetime va portar a terres gironines. El Raid Experience Girona 2011 va estar passat per aigua i per les inclemències meteorològiques i a més, l'equip cambrilenc no va tenir gaire sort arran de diverses avaries mecàniques. Tot i això, val a dir que el mal temps el van patir per igual els 15 equips participants en la prova.

El raid disputat aquest passat cap de setmana, es va iniciar amb un primer sector de bicicleta de muntanya i un segon sector de treking ja que el de patins en línia es va anul·lar. També es va haver d'anul·lar la prova especial de cordes –ràpel– per motius de seguretat. Posteriorment, els participants van haver de superar un altre sector de bicicleta i per acabar una prova d'orientació específica als voltants de la localitat de Sant Gregori. El que havia de ser un raid llarg i dur quant a quilometres i desnivells es va convertir en tota una aventura ja que des de la sortida fins a l'arribada no va parar de ploure i l'aigua i el fang van ser els companys de viatge durant tota la cursa.
 
Amb aquesta primera prova doncs, es dóna per iniciada la temporada de raids de la lliga d'sprint raids, una de les competicions en les quals l'equip de raids Cambrils Grup Les Barques participarà durant la temporada 2011. Els cambrilencs també ho faran a la Copa Catalana de raids d'aventura de la Federació de Muntanya i a la nova lliga de raids Open Raids X-races que organitza Naturetime Events. La primera d'aquestes proves serà el proper dia 2 d'abril a Cambrils, i formarà part tant de la Copa Catalana com de la lliga X-RACES 2011.

Comenta aquest article