Informació general

Es posa en marxa un concurs per escollir el nom del nou Centre de Formació

Per Redacció

Aspecte de l'Ateneu Juvenil i Centre de Formació

L'àrea d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament ha posat en marxa un concurs per escollir el nom del nou Centre de Formació. El regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– va presentar ahir les bases del concurs. Les propostes que es facin arribar al concurs han d'estar en consonància amb la institució i han d'estar relacionades amb l'àmbit educatiu i formatiu. Aquestes es podran fer arribar a partir i fins el 3 d'abril a la seu del Departament d'Educació –situat a l'edifici de l'avinguda de l'Horta de Santa Maria– o per correu electrònic a l'adreça ens@cambrils.cat.

El nou Centre de Formació –situat a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria– va obrir al públic a principis d'aquest mes de març i comparteix espai amb l'Ateneu Juvenil. En la segona i tercera planta s'hi ubica l'Escola Municipal d'Adults "Rosa dels Vents" així com les aules de la formació municipal professionalitzadora i la formació ocupacional contínua, entre d'altres.

Les propostes del concurs seran valorades per una comissió formada per Salvador Matas (regidor d’Educació i Polítiques Actives de l'Ajuntament de Cambrils), Joan Roig (cap del Departament d’Educació i Polítiques Actives de l’Ajuntament de Cambrils), Gerard Martí (director del Museu d’Història de Cambrils), Pere Estadella i Bali Cejas. El guanyador del concurs s'endurà un IPAD 3G 16GB d'Apple. El guanyador del concurs "Posa nom al nou Centre de Formació" es publicarà a la pàgina web del Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament (http://www.cambrils.org/depao) i se li comunicarà a través de les dades de contacte que faciliti.

Comenta aquest article