Informació general

Cambrils serà la seu de la Jove Oficina Parlamentària de les Noves Generacions del PP

Per Redacció

A l'esquerra de la imatge el president local de les Noves Generacions del PP –Andrea Montemezzani–, al costat del president de les Noves Generacions del PP de Catalunya, Jose A. Coto

El president local de les Noves Generacions del PP de Cambrils –Andrea Montemezzani– es va reunir ahir amb el president de les Noves Generacions del PP de Catalunya i diputat al Parlament, Jose A. Coto. Durant la reunió, Montemezzani va traslladar la necessitat d'establir un pla d'ajuda als joves per tal de facilitar l'accés a un habitatge digne i a una ocupació estable i de qualitat, ja que el col·lectiu juvenil es un dels més castigats en l'actual situació de crisi econòmica.

Un altre dels objectius de la reunió era apropar i donar a conèixer als joves de Cambrils l'existència de l'Oficina Parlamentària del Partit Popular, formada pels diputats Rafa Luna, Joan Bertomeu, Alicia Alegret i Francesc Ricomà. L'objectiu d'aquesta oficina és potenciar l'activitat parlamentària de tots els càrrecs electes del PP mitjançant el contacte directe amb els ciutadans, per tal de conèixer de primera mà les seves propostes i inquietuds. Amb la finalitat de facilitar l'accés dels joves cambrilencs, s'ha acordat que la seu dels populars de Cambrils, situada al carrer de Gaudí número 7, quedi habilitada com a seu de la Jove Oficina Parlamentària el primer dilluns de cada mes en un horari de 20 a 21 hores.

Comenta aquest article