Informació general

Gemma Capella encapçalarà la llista de Solidaritat Catalana (SCI) a les eleccions municipals

Per Redacció

D'esquerra a dreta, la número 1 de la llista de SCI –Gemma Capella–, el número 2 –Roger Baiges– i la número 3, Carolina González

La cambrilenca Gemma Capella Roca encapçalarà la llista de Solidaritat Catalana per la Independència (SCI) a Cambrils en les properes eleccions municipals del dia 22 de maig. Gemma Capella va resultar l'escollida després que ahir al vespre, la formació celebrés les seves eleccions primàries per tal d'escollir l'alcaldable de SCI. A les eleccions, on hi podien votar tots els adherits amb més d'un mes d'antiguitat, s'hi van presentar tres candidats: Roger Baiges, Gemma Capella i Carolina González. Tant Baiges com Capella van empatar a vots en una primera votació, motiu pel qual es va fer una segona votació en la què es va retirar Carolina González i Capella va resultar l'escollida. Així doncs, com a número dos de la llista hi anirà el tarragoní Roger Baiges i com a número tres de la llista, la cambrilenca Carolina González.

L'alcaldable de SCI a Cambrils, Gemma Capella Roca, va néixer a Cambrils l'any 1975, té dos fills, és diplomada en empresarials, llicenciada en ADE i té un màster de màrqueting a la UB. Ha treballat en diversos països com Alemanya, Anglaterra o Austràlia i té més de 10 anys d'experiència en comerç internacional venent productes catalans a Europa. El número 2 de la llista, Roger Baiges i Sorrius, va néixer a Tarragona l'any 1982, és llicenciat en dret, ha treballat a Alemanya, i actualment treballa com a advocat. La número 3 de SCI a Cambrils és la cambrilenca Carolina González Romaní, nascuda a Cambrils l'any 1973. Té 3 fills i treballa com a professora d'informàtica.

Comenta aquest article