Informació general

La regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació posa en marxa dos nous cursos de Formació Professionalitzadora

Per Redacció

La regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament inicia aquest proper mes d'abril dos nous cursos dins del seu programa de Formació Professionalitzadora municipal. Un d'aquests cursos és per aprendre a parlar en públic i l'altre és per aprendre a fer presentacions eficients amb el Powerpoint.

El curs per aprendre a parlar en públic té com a objectiu adquirir els coneixements i les tècniques adients per dominar la paraula i el llenguatge corporal. En total es un curs de 40 hores que s'iniciarà el dia 4 d'abril i finalitzarà el 6 de juny. L'horari d'aquest curs és els dilluns i els dimecres de 19 a 21.30 hores, i els preus són els següents: 128 euros (general), 64 euros (aturats) i 115 euros (perceptors de prestacions). La preinscripció i la matrícula es pot fer a l'OAC.

Per altra banda, el curs per aprendre a fer presentacions eficients amb el Powerpoint té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics del programa i conèixer la seva aplicació en el món laboral. L'inici del curs serà el 27 d'abril i s'allargarà fins el 30 de maig, en un horari de dilluns i dimecres de 19.30 a 21.30 hores. La durada del curs és de 20 hores i els preus són els següents: 66 euros (general), 33 euros (aturats) i 59 euros (perceptors de prestacions).

Comenta aquest article