Esports

El FC Cambrils s'endú el derbi cambrilenc davant el Cambrils Unió per un ajustat 1 a 2

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda entre el Cambrils Unió i el FC Cambrils

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 1 - FC Cambrils 2

Tal i com ja havia passat a la primera volta, el FC Cambrils es va tornar a imposar al Cambrils Unió en el derbi cambrilenc de Primera Territorial. Davant d'uns 200 espectadors, el FC Cambrils va començar el partit exercint un domini sobre el seu rival. Després d'alguna ocasió clara que no es va arribar a materialitzar va arribar la jugada clau del partit quan un defensa del Cambrils Unió va endarrerir la pilota cap el seu porter, Vila. La pilota es va colar per sota del peu del porter en una pífia monumental. El FC Cambrils encara va disposar d'una altra clara ocasió que no va saber materialitzar.
Després del descans el joc va ser més insuls i a mesura que passaven els minuts el Cambrils Unió pressionava més la zona territorial del FC Cambrils però sense crear ocasions de perill. Quan semblava que el gol de l'empat podria arribar va venir la sentència del partit amb el penal assenyalat a favor del FC Cambrils i que va transformar Dani Robles, al minut 87 de partit. En temps de descompte, el Cambrils Unió va marcar el seu gol després d'una indecisió de la defensa del FC Cambrils que van saber aprofitar molt bé els davanters del Cambrils Unió que després d'un refús del porter i de que la pilota anés de pal a pal, Roger introduïa la pilota a la xarxa.
La propera setmana el FC Cambrils juga a casa davant el Gandesa mentre que el Cambrils Unió jugarà al camp de la Canonja.

Tercera Territorial

Marina 6 - La Riba 0

Plàcida victòria pel Marina contra La Riba, amb un marcador final de 6 a 0. Els cambrilencs van encarrilar la victòria ben aviat, quan en el minut 4 de partit, Yonut marcava el primer. A deu minuts d’acabar la primera part, en el 35, arribava el segon del Marina a càrrec d’Edgar, i amb 2 a 0 es marxava al descans. En el minut 2 de la segona part, l’equip cambrilenc tornava a marcar després d’un altre gol d’Edgar, mentre que en el 10, Ibra feia el quart de penal. Amb 4 a 0 a favor, arribaven dos gols més a les acaballes de partit, en el minut 29 amb un gol de Germán i en el 41 amb un altre gol d’Edgar, que completava el seu hat trick particular. Aquest va ser un dels partits més còmodes i tranquils per a l’equip cambrilenc davant d’un equip que no va posar gaire oposició. La propera jornada, el Marina jugarà al camp de l'Espluga.


Vilafortuny 4 - Riudecols 1

Còmoda victòria del Vilafortuny a casa davant del Riudecols per 4 a 1, en un partit on l’equip va recuperar alguns dels seus efectius, amb els quals va poder realitzar els tres canvis. En el minut 20 de joc de la primera part, el Vilafortuny s’avançava en el marcador mitjançant Fontfreda, resultat amb el qual es va arribar al descans. En el minut 15 de la represa va arribar el segon gol cambrilenc gràcies a Reca, tot i que només 2 minuts després, el Riudecols retallava distàncies, aprofitant una errada de l’equip cambrilenc. Els visitants van créixer i van pressionar el Vilafortuny, però aquests van reaccionar i van aconseguir dos gols més a càrrec de Reca, que va aconseguir un hat trick particular. Cal destacar que el jugador Fontfreda va lesionar-se al genoll. La propera jornada, el Vilafortuny jugarà al camp de La Riba.



Óscar Lázaro, del CB Cambrils, llençant a cistella, ahir al matí, davant el CB Sant Josep Obrer

Bàsquet

CB Cambrils 57 - CB Sant Josep Obrer 46

El CB Cambrils va aconseguir una nova victòria en un partit molt treballat. El CB Sant Josep Obrer va ser un rival incòmode i no va posar les coses fàcils als cambrilencs. Les primers cistelles van trigar en arribar i el primer quart es va saldar amb el resultat de 13 a 10 a favor del CB Cambrils. En el segon quart es va millorar l'encert encistellador dels dos equips i el CB Cambrils va ampliar lleugerament les distàncies col·locant un 33 a 26, resultat amb el que es va arribar al descans. En el tercer quart es van mantenir les distàncies en el marcador. L'últim període va tenir una pobre anotació i va servir per a que els cambrilencs aconseguissin ampliar el marcador.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del SE Casal Vilafranca B.


Miqui Castel remata prop de la porteria del Castellet, en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Cambrils CH 0 - CH Castellet 2

El Cambrils CH va caure a casa davant el líder de la categoria. Es preveia un enfrontament difícil, però també hi havia l’esperança de poder donar la campanada davant el líder i començar la remuntada.
Però, el Cambrils no va poder batre la porteria visitant en els 50 minuts de partit, i si no es marca cap gol, no es pot guanyar. Essent coneixedor de les seves possibilitats, i de l’equip que tenia davant,
el Cambrils CH va plantejar un partit de contenció i seriós en defensa. Per contra, un Castellet molt jove i amb gran qualitat va especular amb un joc control, fins que al minut 6’ va obrir el marcador amb un gol d’una bola rebotada, que David Barriche no va poder fer res per aturar-la (0-1).
Tot i gaudir, els dos equips d’alguna ocasió de gol més durant la primera part, el marcador ja no es va moure, i es va arribar al descans amb el Castellet per endavant amb un mínim avantatge, circumstància que donava esperances a l’afició local. Els dos equips van oferir a la represa les mateixes estratègies de la primera part, i el Cambrils esperava, darrera, la seva oportunitat. Però el gol va venir del costat dels visitants, que incrementaven l’avantatge al minut 4’(0-2). Aquest gol va fer reaccionar als cambrilencs, que van veure que si volien treure alguna cosa positiva del partit, s’havia començar a escurçar
diferències. Els minuts anaven passant, i les poques oportunitats, de que van gaudir a la segona part els homes d’Oscar Olea, no van tenir la seva recompensa, fins al punt, que els cambrilencs no van poder obrir el seu marcador particular, arribant-se al final del partit amb el resultat de 0-2.
Un marcador poc habitual en l’hoquei patins, en que la prudència i les defenses van ser les protagonistes de l’enfrontament.
El cap de setmana vinent el Cambrils es comença a jugar la permanència davant el C.P. Pla de Santa Maria.


Jugada d'atac del CH Cambrils davant el Polinyà, en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Handbol

CH Cambrils 28 - CH Polinyà 28
 
Bon partit el que es va veure dissabte al pavelló de Cambrils, on l'empat és el resultat més just vist el partit ofert per tots dos equips. Inici molt igualat per part de tots dos on les diferències no variaven d'un gol i les porteries eren decisives a tots dos costats. A falta de pocs minuts per a la finalització de la primera part el Polinyà augmentava la diferència i el Cambrils retallava quasi a la finalització de la primera part deixant un empat a 16.
L'inici de la segona part seguia molt igualada fins que a partir del minut 20 de la segona part, el Polinyà aconseguia un avantatge de 4 gols. Però el temps mort demanat per l'entrenador local, Matias Tropper, aclaria les idees als cambrilencs que van tenir una reacció impressionant i van reduir l'avantatge i es van avançar al marcador. Al darrer minut el Polinyà empatava el partit i el Cambrils errava una ocasió claríssima de marcar un gol poc abans que els àrbitres assenyalessin la fi del partit. El punt aconseguit segueix mantenint al Cambrils liderant la fase de permanència.
La propera setmana el CH Cambrils visita la pista del Sant Martí Adrianenc.

Futbol sala

CFS Mont-roig 4 - CFS Mediterrani G.Sirvent 3
 
Nova derrota del Mediterrani Gelats Sirvent a la pista del Mont-roig per 4 gols a 3 en un partit on el conjunt cambrilenc va fer més mèrits que l'equip local per endur-se la victòria, però la mala sort i els errors puntuals van condemnar al Mediterrani a una nova derrota contra un rival directe en la classificació. Des de l'inici del partit el Mediterrani va portar el pes del joc, creant ocasions a base de combinacions en atac, on només la falta d'encert de cara a porteria impedia que el Mediterrani s'avancés en el marcador. Per contra, l'equip local només es dedicava a tancar-se en defensa i a sortir al contraatac. Passada la meitat de la primera part, el Mont-roig marcava a porteria buida després del rebuig d'un llançament de còrner. Poc després i aprofitant una errada de l'equip cambrilenc, el Mont-roig va marcar el 2 a 0 després d'un contraatac. A partir d'aquest gol, el domini del Mediterrani encara va ser més notable i va posar setge a la porteria local, però entre les bones intervencions del porter local, la mala punteria de l'equip cambrilenc i els pals, van evitar que el Mediterrani escurcés distàncies en el marcador abans del descans.
A la represa el Mediterrani va sortir amb la intenció d'endur-se els tres punts. En cinc minuts, el Mediterrani ja havia empatat el partit, gràcies a un gol de Fran i un altre de David. Però l'alegria de l'empat li va durar poc ja que després d'un altre contraatac, el Mont-roig va tornar a avançar-se en el marcador. El Mediterrani, per la seva part, no tenia gaire sort davant de la porteria contrària. Finalment va obtenir el premi del gol gràcies a un gol de Lopez. Quan millor estava jugant el Mediterrani, l'equip local va aprofitar un altre contraatac per establir el definitiu 4 a 3.

Comenta aquest article