Informació general

La renovació del paviment d'una desena de carrers ha costat 144.000 euros

Per Redacció

Un moment de l'asfaltat del carrer de la Verge de Montserrat, a meitats d'aquest mes de març

L'Ajuntament de Cambrils està realitzant tot un seguit d'obres de renovació de la pavimentació d'una desena de carrers per un valor de més 144.000 euros, segons ha comunicat el propi Ajuntament. Aquests dies s'estan realitzant els treballs d'asfaltatge i reparació de les zones malmeses a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria amb la cruïlla del carrer de la riera d'Alforja, així com del tram final de la Riera d'Alforja. També s'ha arranjat la rotonda del Club Nàutic, tot plegat per un import de 16.748 euros.

Properament s'actuarà a la calçada de l'avinguda de Maria Teresa Rivero en el tram comprès entre l'avinguda de la Diputació i la baixada al pas inferior del pont del ferrocarril, a Vilafortuny. També es realitzaran millores en zones puntuals del carrer del Doctor Cuchi, també a Vilafortuny. Aquestes obres s'hauran d'executar abans de Setmana Santa i compten amb un pressupost d'adjudicació de 18.226,52 euros.

Asfaltatge a l'Eixample i carrers de Vilafortuny

D'altra banda, també cal recordar que en les darreres setmanes s'han fet treballs d'asfaltatge a l'avinguda del Baix Camp, amb una superfície total de 2.600 metres quadrats i un pressupost de 25.558 euros. En dies anteriors es van realitzar treballs al barri de l'Eixample, concretament al carrer de Barcelona i al carrer de Santa Joaquima Vedruna per un import total de 36.930 euros; mentre que a  l’avinguda de la Verge de Montserrat i al carrer de Sant Isidre, les obres d'asfaltatge van tenir un cost de 36.875 euros.

Finalment, també s'han executat obres de reparació de les calçades malmeses a la cruïlla del carrer del Castell d'Almansa amb l'avinguda de la Mussara, amb una superfície total de 390 metres quadrats i un pressupost d'adjudicació de 10.007 euros.

Comenta aquest article