Informació general

El departament de Joventut de l'Ajuntament donarà ajudes de 1.000 euros a les empreses per fomentar la contractació juvenil

Per Redacció

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils ha creat una línia d'ajuts extraordinaris per a empreses per al foment de l'ocupació juvenil estable i de qualitat dels joves de Cambrils. El projecte "Valor jove, valor segur" compta amb el cofinançament de la Direcció General de Joventut de la Generalitat i està emmarcat en el desplegament del Pla Local de Joventut de Cambrils.  

El programa consisteix en la dotació de 30 ajudes, de mil euros cadascuna, dirigides a empreses i autònoms, amb un doble objectiu. Per una banda, pretén promoure la contractació indefinida a través de la conversió de llocs de treball de treballadors joves empadronats a Cambrils i la creació de nous llocs de treball fixos i fixos-discontinus. I per l'altra, vol impulsar la millora de la qualitat de l'ocupació, per tal d'afavorir la contractació qualificada dels joves.

Per poder sol·licitar aquesta subvenció s'han de complir dos requisits: l'empresa ha de tenir domicili fiscal a la demarcació de Tarragona i que el jove contractat ha d'estar empadronat a Cambrils.

Les sol·licituds s'han de presentar abans del 7 de juliol mitjançant un formulari que es pot trobar al Servei d'Assessorament Laboral (SAL) de l'Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14) o al web de Joventut (enllaç directe: http://www.cambrils.org/joventut/backoffice/fitxers/dnoticies_197.pdf).

Les bases reguladores estan publicades al BOP del 25 de gener: http://www.altanet.org/bop/pdf/2011/20110125.pdf#2011/429 (a partir de la pàgina 20).


Comenta aquest article