Esports

Sergi Bautista, del Club Karate Cambrils, campió d'Espanya

Per Redacció

El karateca Sergi Bautista amb el trofeu del Campionat d'Espanya aquest passat cap de setmana

El Club Karate Cambrils va participar el passat cap de setmana al Campionat d´Espanya Karate WUKO, que va tenir lloc al pavelló Antonio Martín de Torrelaguna (Madrid). Aquest esdeveniment esportiu va comptar amb la participació d´uns 250 competidors d´arreu de l´estat espanyol i unes 35 persones més per tal de portar a terme l´organització.

Per part del club cambrilenc es van desplaçar tres membres: Antonio Bautista, en qualitat de representant (ja que el Sensei Manuel Campo no va poder estar present degut a diferents tasques federatives) i en Javi Baza i Sergi Bautista com a competidors en les modalitats de Kata (forma) i Kumite (combat) dintre de la categoria -73Kg.

Durant el matí es va dur a terme la competició de Kata. Javi Baza no va poder superar la primera ronda encara que va mostrar una bona execució, però contràriament, Sergi Bautista es va situar còmodament a la final i, després d´un ajustat enfrontament amb un adversari de la Federació Riojana, es va proclamar Campió d´Espanya 2011.

A la tarda es va fer la competició de Kumite. els karatekes cambrilencs lluitaven a la mateixa categoria – -73kg– i tot i fer un bon paper en els seus respectius combats, no van poder passar de vuitens de final.

Des de l'entitat esportiva es mostren satisfets pel campionat aconseguit, que confirma el bon moment de Sergi Bautista i del Club Karate Cambrils en general.

Comenta aquest article