Esports

El cambrilenc Marc Costa acaba la 8a Marxa de resistència, entre La Selva del Camp i Prades, en la tretzena posició

Per Redacció

Marc Costa, en un moment de la Marxa de Resistència La Selva del Camp-Muntanyes de Prades

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la 8a Marxa de Resistència La Selva del Camp-Muntanyes de Prades, amb un recorregut total de 67,5 quilòmetres i un desnivell acumulat de 4.900 metres. El cambrilenc Marc Costa Fortuny del Cambrils Raid Team (Centre Excursionista Cambrils) va participar en aquest esdeveniment per tal de preparar la nova temporada de curses d'ultra fons i raids d'esports d'aventura.

Aquesta cursa va comptar amb un total de 530 paticipants. Amb unes condicions meteorològiques perfectes i amb un ambient incomparable, els participants van recórrer un circuit molt exigent que va passar per les poblacions de l'Albiol, Mont-ral, Farena, Prades, La Mussara, Capafons i més indrets i paratges naturals. El cambrilenc Marc Costa, amb un temps de 8 hores i 54 minuts, va creuar la línia d'arribada en la 13a posició, un resultat molt satisfactori després d'haver experimentat molt bones sensacions durant tot el recorregut.

D'altra banda, aquest dissabte 2 d'abril, el Cambrils Raid Team (Centre Excursionista Cambrils) començarà la Copa Catalana de Raids a casa, en l'Open Raid Cambrils, participant amb un total de 4 equips que competiran en diverses categories, intentant inciar una temporada marcada per la regularitat i els bons resultats.

Comenta aquest article