Informació general

La regidoria de Cooperació i Solidaritat obre una convocatòria de beques per promoure estades solidàries de joves a països del tercer món

Per Redacció

La regidoria de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Cambrils conjuntament amb la comissió Cambrils Ciutat Solidària, han obert una convocatòria de beques per animar i promoure la implicació dels joves cambrilencs en la realització d’estades solidàries a països del tercer món per a desenvolupar projectes de cooperació al desenvolupament que estiguin duent a terme les ONGD implicades a Cambrils.

Els joves cooperants tenen l’oportunitat d’aprendre, conèixer i sensibilitzar-se sobre diverses realitats, alhora que les ONGD reben la implicació i suport social de nous membres interessats en els valors de la solidaritat.
L’import  de la beca és de 300 a 400 euros, que es destinaran al finançament del bitllet d'avió. Es repartiran entre dues i tres beques, en funció de les candidatures. Els beneficiaris seran escollits pel comitè avaluador segons els projectes presentats, les motivacions dels joves candidats i el seu compromís en la participació d’activitats de sensibilització a Cambrils després de la seva estada solidària.

Per a optar-hi, els joves interessats només cal que contactin amb una ONGD local per a col·laborar amb el seu projecte i presentin una carta de motivació a l’OAC abans de l’1 de juny. L’estada solidària ha d’estar recolzada per una ONGD implicada en el Consell Cambrils Ciutat Solidaria i l’entitat ha d’avalar  el projecte i la tasca que durà a terme el jove cooperant.

Es poden consultar les bases per a l’atorgament de beques des d’aquest enllaç: http://www.cambrils.cat/categorias/index/viure-a-cambrils/6450340/beques-per-a-joves-cooperants

Comenta aquest article