Cultura

El departament de Cultura de l'Ajuntament estrena pàgina oficial al Facebook

Per Redacció

Aspecte del Facebook del departament de Cultura

El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils estrena pàgina oficial al Facebook,  on es podran trobar les darreres informacions i novetats sobre els diferents espais culturals de Cambrils, així com els actes que s'organitzen com conferències, presentacions de llibres, concerts, teatre, i altres activitats.
 
El regidor de Cultura, Joan Recasens, va explicar ahir, en roda de premsa, que la pàgina Cambrils Cultura <https://www.facebook.com/pages/Cambrils-Cultura/181239538585106>  vol ser una eina 2.0 per apropar la cultura a la ciutadania i, al mateix temps, rebre comentaris i propostes, donant veu tant als usuaris com als productors de cultura.
 
El nou canal de comunicació farà que el departament estigui més obert i connectat al ciutadà, i també donarà a conèixer d’una manera molt més propera la programació que es fa des de l'àrea de Cultura. La pàgina Cambrils Cultura inclourà la informació del propi departament i la programació cultural de la resta d’equipaments que l’integren com el Museu d'Història de Cambrils, la Biblioteca Municipal, l'Arxiu Municipal, el Centre Cultural i Ocupacional i el Cinema Rambla.

Comenta aquest article