Informació general

La Policia Local deté un jove per un presumpte delicte de robatori amb força a un restaurant de l'avinguda de la Diputació

Per Redacció

Una patrulla de la Policia Local de Cambrils va detenir el passat dimarts 29 de març, un jove, veí de Salou, per un presumpte delicte de robatori amb força a restaurant de l'avinguda de la Diputació de Cambrils. En el moment de la detenció, que es va produir en aquest mateix carrer a les 23.45 hores, el noi portava un aparell de so, un ordinador portàtil, un teclat, un ratolí d'ordinador, una motxilla amb diverses begudes alcohòliques, una llanterna i un ganivet.

Al lloc dels fets, els agents van comprovar que hi havia un vidre trencat a la porta d'entrada de l'establiment i que hi havia indicis suficients que indicaven que el botí provenia d'aquest restaurant. També van comprovar que el detingut tenia diversos antecedents per robatoris i un historial amb diverses detencions. La Policia Local va actuar alertada per l'avís d'un ciutadà que havia vist uns nois amb aparells electrònics a l'avinguda de la Diputació que li havien semblat sospitosos. Els agents es van desplaçar de seguida cap allí i van localitzar un dels joves, que va fugir corrent a peu davant de la presència de la patrulla però que va ser interceptat a pocs metres.

Comenta aquest article