Esports

FC Cambrils i Cambrils Unió cauen derrotats mentre que el Vilafortuny i el Marina guanyen els seus partits

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Eze condueix la pilota davant de dos jugadors del Gandesa en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 0 - Gandesa 2

Mal partit del FC Cambrils davant un Gandesa que va sortir amb les idees més clares al camp. Fruit del domini visitant, al minut 10 va pujar el 0 a 1 al marcador amb un xut parabòlic d'un jugador del Gandesa. La situació es va agreujar al minut  27 amb el segon gol visitant, fruit d'una errada entre la defensa i el porter que va veure com la pilota entrava mansament a la porteria. A partir del 0 a 2 el Cambrils va començar a reaccionar tímidament i va començar a pressionar davant la porteria contrària. A la segona part, aquesta pressió es va incrementar i va tenir un punt culminant quan l'àrbitre va assenyalar un penal per empenta a Pedro dins l'àrea. Dani enviar el llançament fora de la porteria i del possible 1 a 2 es va passar a la decepció i a la percepció que el partit ja no es podia remuntar. I així va ser com el FC Cambrils va veure escapar tres punts valuosos per assegurar la salvació.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Torredembarra.

La Canonja 2 - Cambrils Unió 0

La Canonja va dominar el partit i es va imposar al Cambrils Unió per dos gols a zero. El primer gol, però, no va arribar fins al minut 45 de partit. La Canonja va seguir controlant el partit durant tota la segona part i va aconseguir el seu segon gol gairebé a les acaballes, al minut 82. L'equip treballa bé als entrenaments però per aquells misteris del futbol surt als terrenys de joc encarcarat, se li esgoten les idees i al primer entrebanc desapareix del camp. Des de la junta directiva no s'entén el motiu d'aquesta situació i es considera que "és una llàstima que aquest equip, amb la seva qualitat i el seu treball no ho tregui als partits. Probablement no haguéssim guanyat la lliga, però seriem a una zona tranquil·la i sense patiments".
La propera setmana el Cambrils Unió rep el Salou, un equip que es troba tres punts per damunt dels cambrilencs.

La Riba 2 - Vilafortuny 3

El Vilafortuny va endur-se els tres punts aquest cap de setmana en el enfrontament davant de La Riba, en un camp de terra i amb un estat del terreny de joc força complicat. Les coses no van començar gaire bé per a l’equip cambrilenc quan en el minut 15 de la primera part, els locals s’avançaven en el marcador després d’una sacada de falta. Tot i això, el Vilafortuny es va sobreposar i en el minut 36 arribava l’empat gràcies a un gol d’Aleix que feia l’empat. Amb 1 a 1 va finalitzar la primera part. En el minut 70 de la segona part, La Riba tornava a avançar-se en el marcador, després d’aprofitar una errada defensiva del Vilafortuny. A les acaballes del partit, l’equip cambrilenc va posar la directa i en el minut 85, després d’una bona jugada d’equip va ser materialitzada per Reca. Dos minuts després, en el 87, arribava el tercer del Vilafortuny gràcies a una jugada culminada per Román.
El proper partit del Vilafortuny serà contra l'Espluga.

L'Espluga 1 - Marina 3

El Marina va sortir victoriós de la seva visita al complicat camp de l’Espluga, un camp de terra, petit i en mal estat. La primera part del partit no va oferir gols i tots dos equips van marxar al descans amb el mateix marcador inicial d’empat a zero. En la represa, els cambrilencs van començar el partit perdent, quan en el minut 10, l’Espluga s’avançava en el marcador després de transformar un llançament de falta. Tot i anar a remolc en el marcador, el Marina no es va desfer i en el minut 22 arribava l’empat amb un gol de Rafa. Onze minuts després, Diop materialitzava la remuntada amb un nou gol per a l’equip cambrilenc, i en el darrer minut de temps reglamentari Ionut feia el tercer, posant el definitiu 1 a 3. La propera jornada, el Marina s'enfrontarà al Duesaigües.

Bàsquet

SE Casal Vilafranca B 49 - CB Cambrils 68

Victòria clara del CB Cambils per 49 a 68 a la pista del SE Casal Vilafranca B. Triomf que assegura matemàticament la classificació dels cambrilencs dins dels tres primers classificats.
 
Els blanc i blaus van tenir un partit difícil davant d'un rival que va aconseguir endur-se la victòria de la seva visita al pavelló cambrilenc. El partit va estar molt igualat fins l'últim període, on gràcies a una bona defensa dels cambrilencs va permetre que agafessin l'avantatge suficient per aconseguir la victòria. El primer quart va finalitzar amb empat a 11, mentre que els cambrilencs van poder marxar al descans amb dos punts a favor, 29 a 31. El tercer parcial va seguir amb la màxima igualtat en el marcador. Finalment, el darrer quart va ser defintiu. Una bona defensa cambrilenca i un gran encert anotador del cambrilenc va decantar un clar parcial de 6 a 24, que va ser insuperable per als locals.
El proper dissabte 9 d'abril, a les 20:30, al Palau Municipal d'Esports, tindrà lloc el partit contra el líder del grup, el CB Cantaires de Tortosa Gueche. Des del club van una crida a l'afició per anar a animar l'equip i assolir una important victòria.

Jugada corresponent al partit disputat aquest dissabte al pati de la Salle, entre el Cardenal Vidal i Barraquer i el Joan Rebull

Aleví masculí

Cardenal Vidal i Barraquer - Joan Rebull


L'aleví masculí del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer s'imposava aquest dissabte al matí al Joan Rebull, de Reus i es proclamava, a falta de tres jornades per a l'acabament de la competició, en el campió virtual del Grup A del Consell Esportiu del Baix Camp. El partit d'aquest dissabte era decisiu ja que es jugava contra un equip, el Joan Rebull, que només havia perdut amb el Cardenal Vidal i Barraquer en la primera volta. Els cambrilencs van fer un molt bon joc i es van mostrar molt superiors al seu rival al que es van imposar en els quatre quarts del partit. La victòria en aquesta competició li permet al Cardenal Vidal i Barraquer anar a la fase final, aquest proper mes de maig, on disputarà, amb els campions d'altres consells comarcals, el campionat provincial.

Hoquei

CP Pla de Santa Maria 3 - Cambrils CH 4

Els locals van ser clars dominadors en el joc i el marcador durant tota la primera part. Els homes d’Oscar Olea no van trobar en cap moment el ritme del partit, i els del Pla es van avançar en el marcador al minut 11 (1-0). Tot i el gol local, el joc del Cambrils va continuar sense alegria i entrebancat. Això ho van aprofitar els locals per incrementar l’avantatge al minut 16 (0-2). Al finalitzar la primera part el marcador reflectia un preocupant desavantatge en contra dels cambrilencs.
La segona part va suposar tot un canvi d’actitud en els homes d’Oscar Olea. Es duien 5 minuts de la represa quan Miki Castel escurçava l’avantatge (2-1). El gol de l’empat no va arribar fins sis minuts més tard, i va arribar de la mà de Jordi Mirado (2-2). La igualtat al marcador va despertar als locals, i al minut 15 van trobar porteria (3-2). L’alegria dels locals no va durar gaire, perquè un gol del cambrilenc, Francesc Arcos va tornar l’empat al marcador al minut 18 (3-3). A vuit minuts del final, una lesió desafortunada va dur a David Barriche a la banqueta. En els darrers minuts del partit, la responsabilitat de defensar la porteria cambrilenca va recaure en el júnior Marc Nolla, que va mantenir tancada la seva porteria fins al final. Un penal assenyalat a favor del Cambrils, a sis minuts del final, va ser decisiu pel desenllaç del partit. Després del llançament fallat, la bola rebotada va ser aprofitada pel mateix Miki Castel, que no va fallar en la segona oportunitat (3-4). Els darrers minuts no van tenir cap transcendència en el marcador, i es va arribar al final del partit amb el resultat de 3-4. Aquesta victòria ha de servir per encoratjar els homes d’Oscar Olea, i ser un punt d’inflexió de cara a les properes jornades.
El cap de setmana vinent el Cambrils s’enfrontarà al C.H. Corbera un rival directe en la lluita per la permanència, i una bona oportunitat per confirmar la recuperació del Cambrils davant la seva afició.

Futbol sala

CFS Mediterrani G.Sirvent 8 - Futsal Valls 4

 
Victòria treballada del Mediterrani Gelats Sirvent a la seva pista davant el Futsal Valls, un dels rivals que el precedeixen en la classificació, per un resultat de 8 gols a 4. Va ser un partit molt vibrant, on el Mediterrani va tornar a patir per guanyar degut a la falta de punteria, tot i que va marcar vuit gols.

Espectacular inici de partit del Mediterrani, que en dos minuts ja havia disposat de cinc ocasions clares per inagurar el marcador, gràcies a la pressió angoixat que va sometre al contrari i que permetia recuperar la possesió de la pilota ràpidament. No va ser fins a la sisena oportunitat de gol quan, després d'una gran jugada al primer toc entre tot l´equip, Isidro feia el 1 a 0. Després de posar-se per davant en el marcador el Mediterrani es va relaxar una mica i va perdre en diverses ocasions la posició tàctica cosa que va aprofitar el Futsal Valls per empatar el partit. Posteriorment, el Mediterrani es va posar les piles de nou i va tornar a recuperar el nivell de joc. El domini i el bon joc que va practicar fins al descans va donar resultat en forma de gols; primer Isidro tornava a avançar als locals marcant a porta buida i més tard Joan, en jugada d'estratègia, feia el tercer gol pels cambrilencs.

A l'inici del segon temps, el Mediterrani va sortir una mica fred i el Futsal Valls ho va tornar a aprofitar per escurçar diferències en el marcador fent pujar el 3 a 2, però en la jugada següent Renan, aprofitant una pasada al segon pal, feia pujar el quart gol per l'equip local. Seguidament, de nou Renan, marcava el 5 a 2, gràcies a un fort xut i poc després Reche feia el sisè, cosa que donava una certa tranquil·litat als jugadors cambrilencs. El Futsal Valls per mirar d'escurçar diferències va optar per jugar amb el porter-jugador, i al principi li va sortir bé, perquè va marcar dos gols pràcticament seguits a falta de tres minuts per acabar el partit, deixant el marcador en 6 gols a 4. El Mediterrani, lluny de posar-se nerviós com en altres partits anteriors, va saber reaccionar i després d'una recuperació ràpida de  pilota, el porter local Raul li va fer una pasada a Isidro, el qual marcava a porteria buida. Per acabar i a manca de dos segons per acabar el partit Marce establia el 8 a 4 definitiu després de recuperar la pilota en defensa i xutar des de la pròpia àrea a porteria buida, ja que el Futsal Valls continuava jugant amb porter-jugador.

Tennis taula

Segona Territorial
Els Llops "B" 1 - Cambrils "A" Autoplancha Platino 4
El jugador Josep Pajuelo segueix invicte, igual que l'equip, que ja ha assolit l'ascens i la propera temporada jugarà a la primera territorial.

Tercera territorial, grup "A"
Almoster "E" 1 - Cambrils "C" Fonda Montserrat 4
L'equip manté la categoria amb només dos jugadors.

Cambrils "B" 4- Almoster  1.
 
Tercera territorial grup "C" 
Cambrils "D" Dynamic System 5 - Salou "B" 0
L'equip es manté en el primer lloc, i el proper divendres es jugarà el campionat contra el Salou A.

Promoció grup "A" 
Cambrils A Autoplancha platino 3 - La Selva 2
L'equip ja és matemàticament subcampió de lliga.

Promoció grup "B"
L'equip segueix en primera posició, tot i que el partit contra el Reus es va ajornar.

Fer una menció a l'actuació dels jugadors de Segona: Guillermo González i Sergi Pérez; als jugadors de Tercera Denis Kolejak y Alexander Santos, i als jugadors de promoció, Enric Rodríguez i Marc Marchante.

Futbol base del Cambrils Unió

Mala setmana pels juvenils ja que només l'equip del Jordi va obtenir la victòria, això si, havent de treballar de valent davant el Santes Creus. L'A va caure davant el Gavà, el diumenge a la tarda, en un gran partit per part d'ambdós equips, el qual es va decidir en els darrers moments donada la superioritat física del Gavà. El B del Pepe va patir dissabte una inesperada derrota al camp de La Canonja, fet que l'allunya, però no el descarta, del somni de l'ascens.

Bon joc i resultats dels cadets B i C que van obtenir sengles victòries sobre els seus rivals. Els dos partits van oferir un molt bon joc dels cambrilencs davant dels seus rivals que van vendre cara la derrota. Cal destacar l'actuació del C, que amb només 12 jugadors per sancions i lesions va guanyar fora de casa. L'A va caure aquesta setmana davant el Martorell que van tornar la derrota que allí van patir.

Setmana complicada pels infantils amb derrotes pel B i el C i un empat a casa l'A. Aquest empat de l'A ve en el pitjor moment donat que a falta de tres partits per finalitzar la lliga, l'equip necessita quedar com a tercer classificat per si es produeixen canvis en la categoria. Mal partit del B que va caure davant del darrer classificat i nova derrota a casa del C que sembla haver entrat en un dinàmica de derrotes.

Victòries dels alevins A i D i derrotes del B i del C. L'A s'acosta cada cop més als llocs de privilegi de la taula i el D obtè una nova victòria que dóna moral i alegria als seus jugadors i pares i també al seu entrenador, Jose Antonio, que està fent un treball excel·lent. El B va caure davant La Salle de Reus en un partit on mai va tenir opcions. El C també va patir un derrota a La Floresta on es van trobar un àrbitre que fins i tot va arribar a insultar els jugadors cambrilencs. Naturalment els jugadors són menors i s'ha presentat una denúncia. El club farà també una annex de l'acta per informar d'aquests fets a la FCF i al comitè d'àrbitres.

Els benjamins A i B van guanyar els seus partits, l'A de forma molt còmoda i el B guanyant a Alcover en un bon partit. El benjamí C va caure al camp de terra del Mont-roig, superfície on els jugadors cambrilencs no s'acaben d'adaptar i el D va perdre davant el Duesaigües en un partit amb moltes emocions i gols, un total de 5 a 6.

Els prebenjamins es van endur els seus partits. El de l'A amb molta feina i el B i el D que van caure clarament davant els seus rivals, en tots dos casos, molt superiors. Gran actuació dels més petits del club aquesta setmana que van guanyar dissabte a La Seva del Camp  i diumenge a casa contra el Valls. Finalment, el veterans es van endur el derbi local per 1 a 2.

Comenta aquest article