Informació general

Solidaritat Catalana (SI) organitza la primera trobada Imagina per recollir les opinions del ciutadà i incorporar-les al programa electoral

Per Redacció

La sessió de treball va fer-se el passat divendres a la tarda al Centre Cultural

El passat divendres a la tarda, una quarantena de persones es van reunir en una sala del Centre Cultural, en la primera trobada Imagina de Solidaritat Catalana per la Independència (SCI) per tal de recollir les idees del ciutadà i incorporar-les en el seu programa electoral de cara a les properes eleccions municipals.

En aquesta trobada es van organitzar diferents grups depenent de les preferències dels assistents, els quals van tractar sobre temes d'urbanisme, medi ambient, economia, festes, cultura popular i integració, o comerç. Entre les diverses propostes que van fer els ciutadans moltes anaven lligades a l'economia, tant per fomentar l'activitat econòmica com per incrementar l'eficiència de l'Ajuntament. També es va considerar necessari tenir una política més estricta pel que fa a les persones que no recullen els excrements que els seus gossos deixen al carrer. Després de dues hores de reunió es va decidir crear diferents grups de treball per anar concretant el programa electoral de SI.

Comenta aquest article