Esports

Ivan Cervantes puja al podi en la primera prova del mundial d'enduro disputada a Ponts

Per Redacció

Ivan Cervantes en una imatge d'arxiu

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes (Gas Gas) ha iniciat amb bon peu el campionat mundial d'enduro. La primera prova de la competició va disputar-se aquest passat cap de setmana a la localitat lleidatana de Ponts.

En la primera jornada de dissabte, Cervantes va sortir molt fort i amb moltes ganes, però es va veure superat pel pilot Antoine Meo (Husqvarna) que es va mostrar molt sòlid i competitiu. El cambrilenc no va voler arriscar i finalment va assegurar-se la segona posició en la primera jornada. En la jornada de diumenge, Cervantes va sortir a per totes, però novament es va veure superat per Antoine Meo. El pilot de Cambrils va quedar segon en la seva categoria, E2, per darrere de Meo, mentre que va situar-se tercer en scratch, que és la classificació general absoluta que inclou totes les categories, per darrere del mateix Meo i de Mika Ahola. Bons resultats doncs per Cervantes que enceta el campionat amb dos segons llocs, un en E2 i l'altre en absolut.

La propera prova del mundial d'enduro 2011 es disputarà el proper cap de setmana en la localitat portuguesa de Figueira da Foz.

Comenta aquest article