Informació general

L'associació de veïns Els Ametllers renova la seva junta directiva

Per Redacció

Imatge dels integrants de la nova junta directiva de l'associació de veïns Els Ametllers

L'associació de veïns Els Ametllers renova la seva junta directiva. El fins ara president de l'associació Antoni Tost s'acomiada del càrrec i dóna pas a Iolanda Escoté, que a partir d'ara és la nova presidenta. Com a vicepresident de l'associació de veïns hi ha Vicente Ramal, com a secretari Carlos Avilés, com a tresorera Cecilia Cardiel i com a vocals Marta Bonet i Jordi Sancho. El passat 26 de març tenia lloc l'assemblea de veïns al centre cívic de Vilafortuny, on la nova junta era votada per unanimitat.

Millores al barri

L'associació de veïns Els Ametllers va néixer fa gairebé tres anys i mig, amb l'objectiu de treballar pel seu barri, fomentar la participació entre els veïns i recollir les seves inquietuds. En aquest temps, l'associació de veïns s'ha integrat en el consell de barri de les urbanitzacions de Llevant i l'Ajuntament ha recepcionat el barri i per tant, s'encarrega del seu manteniment i conservació. Des de l'associació de veïns Els Ametllers, segons ha manifestat el seu president sortint –Antoni Tost–, també s'ha treballat per aconseguir una millora en la neteja dels carrers, s'han instal·lat plataformes reductores de la velocitat al vial del Cavet; s'ha millorat la mobilitat a l'interior del barri; s'han arranjat les voreres del carrer de Belgrad; s'han adequat diferents zones verdes; s'han fet reparacions als carrers de Munich, Grenoble i Brussel·les per evitar inundacions als habitatges i s'han organitzat festes populars a l'estiu i al Nadal. D'altra banda, des de l'associació s'han presentat al·legacions a la construcció de l'ARE (Àrea Residencial Estratègica) i s'han oposat a la construcció del polígon industrial de Mas de Don Felip de Riudoms. L'associació de veïns també compta amb un representant del barri al Consell Consultiu de Seguretat. També s'ha treballat per acordar la ubicació de sis àrees de recollida selectiva d'escombraries, per adaptar el transport públic a l’horari dels centres escolars i també s'han fet arribar queixes a l'alcalde i al Síndic de Greuges sobre la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil al barri.

Després d'estar al capdavant de l'associació, Antoni Tost, ha volgut manifestar "el nostre reconeixement a tots els companys i companyes que han treballat a la junta directiva des de la creació d'aquesta associació, pel seu esforç i dedicació, no sempre degudament reconegut. Valorem tot el que s'ha aconseguit i esperem continuar en la mateixa línia".

Comenta aquest article